Sorita acull a 500 participants a la Trobada de Grups de Dones d’enguany

comarquesnord.cat . Sorita . dissabte, 28 de juny de 2014 .
Etiquetes: , , ,

El grup de Dones de Sorita va ser un gran amfitrió de la trobada de dones de les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat. Un total de 500 dones es reunien a la localitat gaudint d’un ampli ventall d’activitats. El programa es va encetar a l’emblemàtic Santuari de La Balma. Allí, les participants, ja van poder comprovar que l’organització els havia plantejat actes molt diversos per donar a conéixer la riquesa cultural de Sorita. Entre d’altres, una mostra sobre les danses de la localitat i exhibicions de ball.

Els centenars de dones es van repartir en grup per tal de poder desenvolupar sense problemes i poder explicar de forma més propera les propostes. Les activitats van agradar molt traslladant-se després a la localitat amb més exposicions i d’altres plans, finalitzant la jornada amb un gran dinar de germanor al poliesportiu.

500 participants a la trobada de grups de dones a Sorita

“La localitat acull diverses activitats en una gran jornada de germanor”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

La valoració al principi de la jornada ja era de tot un èxit, confirmant-se el bon resultat unes hores després. A més, va acompanyar el temps.
Impulsar una trobada d’estes característiques suposa molta feina, però el grup de dones de Sorita ho va fer amb molta empenta i il·lusió de ser una bona seu d’este esdeveniment anual.

Des d’Infodona de Morella es valorava com a molt positiva la trobada, desenvolupant-se tot com estava previst i amb un èxit per l’alta participació.

D’aquesta forma, els Grup de Dones de localitats de la nostra zona vivien una nova jornada per a recordar a Sorita esperant ja la propera cita per al 2015 que, en un principi, es celebrarà a Torre d’En Besora a l’Alt Maestrat. Al 2016 tot apunta a que Morella acollirà esta reunió de dones.

Més informació: | | |