Tota la Comunitat Valenciana està en alerta pel risc extrem d’incendis forestals

comarquesnord.cat . València . dilluns, 30 de juny de 2014 .
Etiquetes: ,

La Conselleria de Governació i Justícia, a través del Centre de Coordinació d’Emergències (CCE), manté avui dilluns, 30 de juny, el Nivell 3 de Preemergencia, risc màxim d’incendis forestals, en tota la Comunitat Valenciana. L’Agència Estatal de Meteorologia preveu per a aquesta jornada “poc nuvolós o sense núvols. Temperatures en lleuger a moderat descens, les màximes a l’interior sense canvis. Vents variables fluixos, del sud-est fluixos a moderats en el litoral a la tarda”.

La Conselleria de Governació i Justícia recorda que el Nivell 3 de Preemergencia o risc màxim d’incendis forestals suposa la prohibició de realitzar qualsevol tipus de foc, fins i tot a les zones recreatives autoritzades i habilitades a aquest efecte. Davant aquesta situació, el CCE manté contacte directe amb tots els ajuntaments i organismes d’emergència afectats amb la finalitat d’informar-los de la situació i evolució de la Preemergencia prevista per al dia avui.

Finalment, el CCE i la Conselleria de Governació i Justícia fan una crida a la prudència de la societat en general per evitar, en la mesura del possible, possibles incendis forestals i a respectar i complir en tot moment les normes que es deriven de decretar Preemergencia per risc d’incendis forestals.

Més informació: |