Cauen prop de 80 litres de precipitació a Mont-roig en només 1 hora

comarquesnord.cat . Mont-roig . dimarts, 1 de juliol de 2014 .
Etiquetes:

Les alertes per forta precipitació s’han complert una vegada més, i la tempesta està sent més que sonada al Matarranya. De fet, en només una hora s’han arribat a acumular un total de 78.8 litres de precipitació a l’observatori oficial de Mont-roig, una aigua que ha descarregat amb molta força entre les quatre i les cinc de la tarde. De fet, la tempesta continua caient amb força a tot el territori, sent especial intensa en municipis del centre del Matarranya.

Els carrers del Matarranya pareixien rius a punt de desbordar-se. Les place semblaven autèntiques basses d’aigua. En alguns punts de la comarca, l’aigua ha anat acompanyada de pedra. En punts dels termes municipals de Vall-de-roures i de Fontdespatla era relativament gran i ha tocat cases i horts.

En només una hora, l’aigua acumulada ha fregat els 80 litres a Mont-roig. Els observatoris oficials marcaven uns escassos 9 litres a Valljunquera, 2.4 a Figuerals, 9.8 a Maella o els 11.8 a Sorita. La inestabilitat continuarà tota la tarde.

Més informació: