Oscar Tena agraeix la participació en els actes del 775 aniversari de la fundació de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimecres, 09 de juliol de 2014 .

L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha comparegut en roda de premsa per agraïr l’elevada participació i col·laboració amb els actes organitzats amb motiu del 775 Aniversari de la fundació de Vilafranca. Durant dos caps de setmana consecutius, l’esport i la cultura han fet eixir als veïns i veïnes de Vilafranca al carrer de forma masiva per participar en la programació.

Si el cap de setmana dels ‘775 Minuts d’Esport’ comptava amb una animada participació de la gent de Vilafranca, la ‘Nit de l’Art’ no es va quedar enrere. A més, cal destacar la gran implicació dels diferents organitzadors per tal d’aconseguir que tant un cap de setmana com l’altre, foren tot un èxit. En ambdós casos, l’oratge va acompanyar de manera destacada.

El nucli antic de Vilafranca va ser l’epicentre de la ‘Nit de l’Art’, que comptava amb nombroses exhibicions i actuacions als carrers Major, Sant Roc, Abadía i Plaça de l’Església. Una zona antiga que per motius d’expansió del municipi s’ha quedat amb pocs habitants i que vivia una nit màgica. Fins i tot els veïns habituals del barri es van quedar sorpresos amb la quantitat de gent que es va aplegar al voltant de la ‘Nit de l’Art’. Han estat molts els esforços tant dels veïns com del propi Ajuntament per aconseguir un nucli antic tant millorat i el fet de posar-lo en valor és una qüestió interessant per potenciar-lo al màxim.

Els agraïments se van extensibles tant a col·lectius, associacions o persones que a títol individual han fet possible que aquestos dos caps de setmana siguen inoblidables. De fet, molts són els comentaris al voltant d’intentar repetir iniciatives d’aquest tipus.

Vilafranca està aconseguint que els actes de la celebració dels 775 anys de la seua carta de població compten amb la participació dels seus habitants, objectiu principal de les iniciatives al voltant d’aquesta important efeméride.