Morella enceta un cap de setmana amb un intens programa cultural

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 11 de juliol de 2014 .
Etiquetes: ,

Morella es prepara per a viure un cap de setmana amb un intens programa cultural. Els actes s’inicien aquesta mateixa vesprada, a les 20 hores, amb la inauguració de l’exposició sobre l’obra de l’àlbum Jacovsky de la col·lecció Fundació Bancaixa. Aquesta obra és un llibre il·lustrat amb 23 gravats i fou realitzada l’any 1935 pels artistes més importants de l’avantguarda surrealista i abstracta dels anys 30. La mostra será exposada a la Sala del Consell de l’Ajuntament de Morella fins al mes de setembre.

Demà dissabte serà el torn de la música amb la visita del Grup de dolçainers i tabaleters “La Degollà” d’Alcoi. Aquest grup, juntament amb els gaiteros de Morella realitzaran un cercavila a les 18:30 hores des de Sant Miquel. A les 19 hores, el Convent de Sant Francesc acollirà un concert del grup alcoià.

Finalment, el diumenge, a les 12:30 hores, la Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella albergarà un nou “Cita a Morella” amb l’escriptor Javier Sierra, que ens parlarà sobre el seu llibre “El Mestre del Prado: a la recerca dels secrets de l’art”. Sierra és l’únic autor espanyol contemporani que ha aconseguit situar les seves novel·les en el top ten dels llibres més venuts als Estats Units. A més, l‘autor té arrels morellanes, ja que la seva mare és nascuda a aquesta localitat.

També recordar que fins al 20 de juliol, la localitat continua immersa en les activitats dels 600 anys de les Converses de Morella, que compten amb ambientació medieval dels carrers, jocs d’habilitat al Convent de Sant Francesc, activitats en el Castell, exposicions de màquines de tortura, catapultes… i el proper diumenge dia 20, el Papa Luna repetirà la seu entrada a Morella 600 anys més tard. Per la vesprada, es celebrarà un torneig medieval a la Plaça de Bous que tancarà aquesta programació especial de juliol.

Més informació: |