L’Escola de Música obri el període de preinscripció amb la novetat de l’existència de beques

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 15 de juliol de 2014 .
Etiquetes: , ,

L’alcalde de Morella ha tingut dues reunions amb els pares dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i de l’Escola Infantil per informar-los de possibles ajudes i novetats per al curs 2014/2015. Respecte a la primera, destaca que s’ha obert el període de preinscripció i que aquesta entitat s’ha acollit al conveni signat per Bankia i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, de manera que els alumnes podran sol·licitar beques.

Pel que fa a l’Escola Infantil, que continuarà sent gratuïta el proper curs, el consistori ha signat el conveni per acollir-se a les ajudes de la Comunitat Valenciana, de manera que els pares podràn sol·licitar els bons infantils. Els interessats en aquesta qüestió poden entregar la sol·licitud corresponent i una fotocòpia del SIP a les oficines municipals fins al dia 17 de juliol, mentre que les persones que vulguen optar a les beques de l’Escola Muncipal de Música tenen de termini fins divendres per presentar la preinscripció i fins al 22 de juliol per entregar la documentació a l’oficina de Bankia.

 

Fins este divendres es pot optar a unes beques musicals

"Es poden beneficiar els alumnes de l’Escola Municipal de Música", apunta nord · la televisió comarcal, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, destaca que “és molt interessant que hi haja ajudes per part de diverses entitats en matèria educativa, ja que l’educació hauria de ser una prioritat per a totes les administracions i, no obstant això, veiem com la Generalitat fa anys que s’ha desocupat temes com aquest”. A més, considera que “l’Escola de Música de Morella, formada per l’Ajuntament i l’Associació Musical Mestre Candel, és un servei bàsic per a la cultura i educació musical de Morella”.

El primer edil també ha destacat la importància del servei que es presta des d’aquest centre, ja que es tornaran a oferir més de deu assignatures de diferents instruments i se sol comptar amb uns cent alumnes. L’Escola de Música és el primer pas de molts morellans i morellanes cap a la cultura musical i, molts dels matriculats en els darrers anys, han posat en pràctica els seus coneixements en les entitats musicals de Morella, com són l’Associació Musical Mestre Candel, la Rondalla o els Gaiteros de Morella. El nou curs començarà a l’octubre. Sobre les beques, es pot trobar més informació a la web de Bankia.

Més informació: | |