“A vivir que son dos días” s’emet aquest diumenge des de Morella

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 17 de juliol de 2014 .
Etiquetes: , , ,

La Cadena Ser se suma a les celebracions amb motiu del sisé centenari de les “Converses de Morella”. Aquest diumenge l’equip de “A Vivir, Comunitat Valenciana”, el programa dels matins del cap de setmana líder de la ràdio, es trasllada a la capital dels Ports per a emetre el seu programa dominical.

L’espai, conduït per Elena Morales, es realitzarà des de la llotja de l’Ajuntament i bona part de les dues hores que dura el programa les dedicarà a donar a conèixer la importància històrica del fet que es commemora, així com les activitats que es poden gaudir ací aquests dies, entre altres el festival de música medieval i renaixentista. Gastronomia, artesania, oci, música, art i cultura no fallaran a la cita. El programa es podrà anar a veure en directe o escoltar-lo a Els Ports Ràdio.

No és la primera vegada que el programa es desplaça fins a la capital dels Ports per a emetre un espai en directe. Per l’Anunci del 53 Sexenni A vivir que es verano” va retransmetre el pregó de Mario Adell en directe dins d’un programa especial que encara es pot escoltar a la web de la ràdio comarcal.

“A vivir, Comunitat Valenciana” s’emet tots els dissabtes de 13 a 14h i els diumenges de 12h a 14h, en la Cadena Ser.

Més informació: | | |