Este dimecres, dos dies abans de l’Aplec dels Ports, s’inaugurarà el pont de Sorita

comarquesnord.cat . Sorita . dilluns, 21 de juliol de 2014 .
Etiquetes: ,

El nou pont de Sorita sobre el riu Bergantes serà una realitat dimecres 23 de juliol. Aquest serà el dia que s’obrirà al trànsit i s’inaugurarà amb la presència, a falta de confirmació oficial, de la consellera d’Infraestructures, Isabel Bonig, i el president de la Diputació, Javier Moliner.

Una notícia molt esperada a la zona que, a més, ajudarà a l’organització de l’Aplec dels Ports, que acull Sorita el cap de setmana que ve, per a controlar els aparcaments i l’entrada dels milers de visitants que s’esperen per aquesta celebració. La infraestructura ha tingut d’esperar sis anys per a estar finalitzada després de diversos retards en les obres. Ha comptat amb un pressupost de 2.888.833 euros i servirà per millorar la CV14 que connecta la Comunitat i Aragó.

El pont sobre el riu Bergantes té una longitud de 1.375 metres, dels quals uns 200 es corresponen al viaducte. La calçada disposa de dos carrils, un en cada sentit, de 3,25 metres d’ample, més sengles vorals d’un metre d’ample. Unes actuacions que deixaran un tram més recte i segur en un vial pel qual passa molt trànsit, principalment camions d’argila. Alguns vehicles ja van poder passar pel pont fa uns dies de forma provisional.

Més informació: |