El 600 aniversari de les Converses de Morella, al cupó de l’ONCE

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 28 de juliol de 2014 .
Etiquetes:

Rhamsés Ripollés Puig, Alcalde de Morella, al costat de Enrique Llin Ruiz, president del Consell Territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, Miguel Benages, Director de l’Agència de l’ONCE en Castelló, i Maria Rallo, regidora de Turisme, han presentat el cupó de l’ONCE de les Converses de Morella al Saló de Plens de l’Ajuntament de Morella. Així, la imatge de la localitat i aquest important esdeveniment històric, que compleix sis segles, aplegarà a cinc milions i mig de cupons en l’edició del proper 17 d’agost.

El primer edil morellà indicava que “Morella i la trobada més important que ha albergat en la seva història, les Converses, aplegaran a cinc milions i mig de persones, el que dóna a entendre la importància en quant a promoció turística i cultural que realitza l’ONCE”. En este sentit recordava que aquest treball de col·laboració promocional també ha portat a l’entitat a aconseguir el Premi Patronat de Turisme de Morella. A més, ha destacat la tasca social que presta aquesta entitat, en afirmar que “l’ONCE treballa per fer més fàcil la vida a tanta i tanta gent de tot Espanya”.
Cal assenyalar la importància històrica que van tenir els Conveses, ja que Morella va ser el lloc escollit per Benet XIII, el Papa Luna, Sant Vicent Ferrer i el rei Ferran d’Antequera per reunir-se, en 1414, i abordar la problemàtica existent a l’Església Catòlica. En la trobada van dirimir sobre els problemes de l’època i on aquests dos últims demanaven la dimissió al Papa. En els inicis del segle XV, l’Església Catòlica s’enfrontava al Cisma d’Occident, fruit de les ambicions polítiques i religioses, on degut a la rivalitat entre els cardenals francesos i els italians, cada partit volia un Papa de la seva respectiva nació.

En aquests 50 dies, el Convent de Sant Francesc de Morella va albergar la trobada més important de la seva història. En aquest 2014 es compleixen 600 anys des d’aquest fet tan rellevant per a Morella.
El cupó de l’ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la 2a a la 5a. 54 premis de 20.000 euros a les 5 xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, 4 i 2 euros.

Els cupons de l’ONCE de les Converses de Morella ja estan a la ventda i es comercialitzen pels més de 20.000 agents venedors de l’ONCE. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot escollir el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE www.juegosonce.es.

Més informació: