Sis dies intensos i plens de festa a Fontdespatla

comarquesnord.cat . Fontdespatla . dilluns, 4 d'agost de 2014 .
Etiquetes: ,

Després de mesos de treball, la Comissió de Festes de Fontdespatla té programats els actes que ompliran el poble de festa i alegria durant els pròxims dies. Festes que començaran demà dimarts 5 d’agost amb el Pregó de les Festes a la plaça, seguit de la gasosada, el xupinazo i la música de la xaranga. El dimarts ja tindrem el primer ball de les festes, amb l’actuació de Ágora. Bona orquestra, com totes les que trobarem a les Festes de Fontdespatla, com són Montesol, la Strenos, Mundo i La Cruzada. Unes orquestres “pensades per a tots els públics”, van destacar des de la Comissió, que està integrada per molta gent jove.

El dimecres 6 d’agost és el Dia del Patró, Sant Salvador, jornada en la que tindrem els actes religiosos pel de matí i que es complementaran amb el concurs de guinyot, les jotes a càrrec del grup Bajo Aragón i el concurs de disfresses. Fontdespatla estarà en festes fins al diumenge amb una programació molt variada, com ara una gincana fotogràfica, màgia, cucanyes, jocs tradicionals, karaoke i campionat de futbol sala. Una de les novetats de les Festes 2014 serà la recuperació d’un espectacle de varietats, que fa molts anys que no se celebrava. Serà el diumenge 10, últim dia de les festes.

Els membres de la Comissió de Festes destaquen que “són uns dies de convivència, de retrobar-se amb amics i familiars que viuen fora i de compartir amb els visitants”. A la vegada, la Comissió apostarà fort, igual que els últims anys, en la celebració de dos grans bingos. Aniran dotats de 500 € per a la nit de divendres, i de 1.000 € dissabte. “Són uns bingos que li poden arreglar l’estiu a una persona. A la vegada, i després de la forta tronada que va patir Fontdespatla, la Comissió ha trobat el número 1714 per al sorteig de la Loteria de Nadal, recordant el 1 de juliol de 2014, dia de la pedregada.

Més informació: |