LA FALSA: “Polèmica de falsa moral”

Joan Carles Marcobal . 10 d'agost de 2014 .
Etiquetes: , ,

Poques vegades un negoci es troba amb una campanya promocional gratuïta facilitada per la societat com li passa al ‘Castillo de Roissy’, l’antic Om del Llosar de Vilafranca. Que tot local que s’obri al públic té que comptar amb els permisos corresponents és una obligació inherent tant a un hotel com a un forn de pa. I prou.

Voler extrapolar la mancança de requisits legals a altres aspectes relacionats amb el negoci que se va a posar en funcionament ja és voler trobar-li cinc peus al gat. Un hotel BDSM no és més que això i no té perquè ser res més que això, i no s’ha de relacionar amb la droga perquè el consum de la mateixa no està lligat a un pràctica sexual, a una ètnia, a una classe social ni a anar a missa els diumenges.

Si mal no ho he entès un hotel BDSM és un lloc on la gent a qui li agrada eixa forma de sexe va a fer VOLUNTÀRIAMENT allò que massa vegades veiem practicat a la força en la violència de gènere: pegar, castigar, fustigar, humiliar, privar de llibertat i, fins i tot, violar, emparats per una situació civil i legal. Encara resultarà que ningú ha llegit les històries de Grey o ‘el amante lesbiano’, per cert, del reconegut José Luis Sampedro, o que ningú a ha vist les pel·lícules ‘Histoire d’O’ o els 120 dies de Sodoma, per cert, del reconegut Pasolini.

Deixem-nos de falsa moral o correm el risc de no veure problemes flagrants com la prostitució forçada, de menors inclosos, o de no veure la violència intrínseca de la nostra societat, davant la qual tanquem o girem els ulls.

Més informació: | |