El Ple de Vilafranca va informar sobre el resultat negatiu del Pou ‘Parreta 6’

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 1 de setembre de 2014 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Vilafranca celebrava aquest dilluns 1 de Setembre, la seua primera sessió plenària del mes. Al Juliol es decidia endarrerir el ple d’Agost al día 1 i d’aquesta manera es celebraran dos plens ordinaris aquest mes. El segon d’ells serà el dilluns 22.

El tema principal d’aquest ple va ser el fet de donar compte del resultat de l’execució de l’obra “Perforació de Sondeig d’Investigació per al proveïment a Vilafranca”. El nou projecte del pou “Parreta 6” ha resultat negatiu i el municipi continua sense trobar una solució al dèficit hídric que està patint.

En aquesta primera sessió de Setembre s’aprovaven per unanimitat diferents subvencions que acaben d’eixir. Una d’elles està dedicada als ADLS , un altra per al Programa d’Ocupació Pública d’Interès General i Social per a actuacions al Medi Natural. Altres ajudes es centraven en le marc del Pla d’Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques Valencianes o en l’adaptació dels Municipis Turístics, Pla Millor 2014.

També es sol·licitava per part de l’Ajuntament de Vilafranca l’ajuda del fons de compensació del Pla Eòlic de la Comunitat Valenciana a l’exercici 2014 i amb la que es pretén millorar la piscina d’estiu. Als precs i preguntes, el Regidor de Festes, Víctor Tena felicitava a la Comissió de Festes i al poble de Vilafranca per l’organització i gran participació a les Festes. L’Alcalde Óscar Tena, es sumava a les felicitacions i informava que el rector de la Parròquia de Vilafranca, José Aparici deixarà el càrrec als propers dies, agraïnt-li el gran treball realitzat.

Més informació: |