Dos errades defensives fan caure al Valderrobres (2-0)

comarquesnord.cat . Terol . diumenge, 14 de setembre de 2014 .

Enguany tocarà fer dos viatges a la capital provincial. Encara que Valderrobres se n’ha tret ja un de damunt. Un viatge, això sí, que va servir de poc. Els de la capital del Matarranya no van esgarrapar res de Terol, on van caure (2-0) amb el filial. Dos errades defensives van xafar les aspiracions d’un Valderrobres que volia traure alguna cosa d’un desplaçament que de per sí sempre és complicat. “Enguany el camp se’ns va fer molt gran. No ens acabem de trobar bé físicament”, va recalcar José Vicente Rebullida, entrenador del Valderrobres, en declaracions a Ràdio Matarranya. Els de Valderrobres van tindre ocasions per a fer gol. Una vegada més, la falta d’encert de cara a porteria els va passar factura. L’equip es va trobar bé fins el primer gol dels locals. Va arribar cap al minut 40 de partit. Un gol psicològic i que va caure com un gerro d’aigua freda. No pel minut en qüestió, sinó més bé per la manera. “Ens trobàvem bé. Però el gol, i sobretot la forma com va arribar, ens va fer molt de mal”. Al Valderrobres li van faltar forces. I a la segona part no es van veure símptomes de remuntada. El segon gol del Teruel B, que va arribar cap als 15 minuts de la segona part, va fer impossible qualsevol possibilitat per a puntuar. Pinilla és un camp molt ample. I el Teruel B encara el va fer més ample. “Ens va tocar córrer molt”, va recalcar Rebullida. Dur inici de campanya per al Valderrobres, on s’ha trobat de moment al Quinto, màxim candidat a l’ascens, i un Terol amb moltes cares noves. El Valderrobres, per la seua part, ha de mirar de resoldre els problemes que té darrere, sobretot per recompondre l’eix de la defensa. La pròxima jornada, nou derbi entre equips del Matarranya protagonitzat per Valderrobres i Pena-roja.