La Cicloturista del Maestrazgo tanca el calendari del club Piño Fijo

comarquesnord.cat . Cantavella . dilluns, 15 de setembre de 2014 .
Etiquetes:

Este diumenge es va celebrar una nova edició de la Cicloturista del Maestrazgo. Esta marxa ciclista transcorre en bona part per carreteres de la nostra comarca encara que te l’eixida i l’arribada a Cantavella. Així, els ciclistes van poder visitar molts pobles de la nostra comarca com Portell, Cinctorres, Forcall i La Mata.

Enguany es va celebrar l’edició número 28. Aquesta ruta es diferencia d’altres marxes en el fet que la major part del seu recorregut es neutralitzat i s’atura en tots els pobles per on passa. A més a més, els ajuntaments es fan càrrec dels avituallaments dels ciclistes amb productes locals. La marxa acaba amb un sector cronometrat entre Mirambel i el port de Cuarto Pelado a 1657 metres.

Piño Fijo no es va perdre aquesta cita i dos membres del seu club hi van participar. Desgraciadament, només Jorge Milián va poder acabar la marxa a dalt del port ja que l’altre membre que hi va participar va patir uns problemes mecànics.

Aquesta ruta tanca el calendari de rutes ciclloturistes del club. Esperem la propera temporada sigue tant profitosa com aquesta i desitgem molta sort a la prova d’Enduro en BTT què se celebrarà properament a Morella el 4 i 5 d’octubre.

Més informació: