Derrota d’un Cinctorrà que està a punt de remuntar

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 21 de setembre de 2014 .

El C.E. Cinctorrà perdia 4-2 al Grau de Castelló el primer partit de la lliga a la 1ª Regional. El San Pedro ‘B’ aconseguia una renda de 3-0 al seu favor, que els de Cinctorres van estar a punt d’equilibrar. Els locals van exhibir una gran pegada en tot l’encontre i el Cinctorrà, poc a poc va anar retallant distàncies. El San Pedro ‘B’ sentenciava amb el 4-2 definitiu als darrers minuts del partit.

El partit entre el San Pedro ‘B’ i el Cinctorrà, començava amb domini altern i amb intents per part dels dos conjunts per crear perill, encara que el primer quart d’hora transcorria sense ocasions. Al minut 15, arribava el 1-0 per als ‘grauers’, que aprofitaven una errada defensiva del Cinctorrà. Poc després Rubén Traver amb una gran parada desbaratava una ocasió dels locals. El Cinctorrà passaría a fer-se amb el control del joc i Sergi Guimerà disposava de dues ocasions que no va poder transfomrmar. També Mampel comptava amb una ocasió. Al minut 47 (dos de temps afegit a la primera part), el San Pedro ‘B’ marcava el 2-0 en una acció en la que el Cinctorrà reclamava que el baló havia eixit per la banda.

A la segona part, el San Pedro ‘B’ marcava el 3-0 al minut 60, deixant ja molt complicades les coses per al Cinctorrà. Però els visitants es refarien i aconseguirien dos gols molt seguits que el feien tornar a comptar amb opcions. Els de Cinctorres, amb defensa de tres arriscaven i reaccionarien. Mampel al minut 70 marcava el 3-1 i al minut 76, Dani Artola aconseguia el 3-2. Aquest marcador faria tornar a somniar als de Cinctorres, encara que un gol de Salah al minut 85, suposava el 4-2 per al San Pedro ‘B’ que sentenciava el partit.

Derrota fora de casa al primer partit de la campanya. El Cinctorrà tindrà davant el Cabanes a la jornada 2 (Camp del Pla de Mig Ull), l’oportunitat d’intentar estrenar el seu caseller de punts en la present campanya.