El Morella arranca un empat en el debut

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 21 de setembre de 2014 .

Els Ibarsos i el Morella empataven a zero gols (0-0) al primera partit de la temporada en un encontre molt equilibrat i en el que cap dels dos equips va poder marcar. Primer punt de la temporada per al conjunt que dirigeix David Soro, aconseguit a un camp sempre exigent com és ‘L’Olivar’ de Els Ibarsos.

Punt important el aconseguit pel Morella al camp de Els Ibarsos, en un encontre en el que el Morella va poder fins i tot guanyar, encara que l’empat a 0 s’ha de considerar com a just.

Encontre igualat en tot moment i amb molt de respecte per part dels dos equips. Els Ibarsos eixia molt ben plantat i al minut 2 disposaria d’una molt bona ocasió per inaugurar el marcador. Després, el Morella controlava millor la situació i comptaria amb oportunitats. També els locals comptaven amb opcions per poder marcar en aquest primer temps. El Morella va estar uns instants dubitatiu amb la lesió de Moles, que finalment va haver de ser substituit.

A la segona part la tònica del joc sería semblant. Als primers 10 minuts, Els Ibarsos va eixir novament amb molta força, encara que el Morella aguantava bé i posteriorment tornaría a crear perill. Al final, empat a 0 gols i just repartiment de punts entre Els Ibarsos i el Morella.

El proper diumenge i amb motiu de la segona jornada de lliga, el Morella F.C. debutarà al camp de la Fàbrica de Giner, rebent la visita de la Unió Esportiva Benassal.