El Valderrobres aprofita els errors del Pena-roja per a golejar (5-1)

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 21 de setembre de 2014 .
Etiquetes: ,

D’un derbi matarranyenc a un altre. Valderrobres i Pena-roja van protagonitzar el cap de setmana un nou derbi territorial. Victòria contundent dels locals (5-1), que van jugar una mica millor que les últimes jornades. Pena-roja, per la seua part, va pagar molt car els errors en defensa. Les aficions esperaven un derbi igualat a Sant Roc. Els últims anys ha segut així. I els primers compassos de partit donaven la sensació de que estaria mot emocionant. Valderrobres va buscar el toc de pilota. Pot ser li va faltar la velocitat que l’ha fet despuntar estes últimes campanyes. Pena-roja, bastant ordenat al darrere, va estar esperant i buscant les contres. D’aquí arribarien les millors ocasions dels visitants durant la primera part. Javi va tindre el gol als seus peus. Però no va estar encertat. Per la seua part, Víctor va obrir el marcador al minut 20 de partit (1-0). Amb este resultat van entrar els equips a vestidors. Només entrar al camp, Andreu va fer el segon gol dels locals, fent molt de mal al rival. El Pena-roja va reduir distàncies gràcies a Ian, que ja s’ha estrenat esta temporada. El gol va donar ales als visitants. Inclús van tindre una ocasió per fer l’empat. Però un nou error darrere va destrossar el Pena-roja. David, el capità del Valderrobres, va firmar el tercer i aquí es va acabar tot. El quart, Víctor una altra vegada, va arribar pràcticament seguit. Monserrat, que va fer de jugador de camp, va arrodonir la golejada (5-1). Victòria que segons José Vicente Rebullida, l’entrenador del Valderrobres, fa justícia. “Possiblement el resultat és massa ample. Però cal aprofitar els moments. I entre que estàvem amb la moral molt alta, ens sortien les coses i alguna facilitat que ens van donar, va arribar este resultat”. Des de Pena-roja, José de Laris va dir que “pareix un resultat contundent, però no reflecteix la realitat del partit. Encara que quan se regalen tants de gols es difícil remuntar”.

Amb esta victòria, Valderrobres escale unes quantes posicions, sumant 3 punts. Per la seua part, el Pena-roja se situa en penúltima posició, empatat a 0 punts amb Cretense i Massalió. Després de Moto GP, Valderrobres anirà a Torrecilla. Pena-roja, per la seua part, se trobarà amb el Valdealgorfa.