El Vilafranca debuta perdent clarament a casa

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 21 de setembre de 2014 .

El C.F. Vilafranca estrenava temporada aquest dissabte al Camp del Serrito i caïa derrotat contundentment per 1-4 davant el Moró. L’equip dirigit per Anselmo Martínez va ser capaç d’equilibrar el 0-1 amb el que s’arribava al descans, però acabaría perdent davant d’un Moró que aprofitava les seues oportunitats a la segona part.

Primera part prou equilibrada i en la que els locals disposarien d’una gran ocasió amb un xut llunyà de Víctor Prades que s’estavellava al travesser de la porteria. Però al minut 37, Alejandro amb la intenció d’allunyar un centre ras del Moró, acabava introduint el baló en la seua pròpia porteria. L’acció significava el 0-1 amb el que s’arribava al descans.

A la segona part, el Vilafranca va eixir amb força i Edo al minut 52 aconseguia equilibrar el partit. Els locals empataven i marcaven l’1 a 1. Però l’alegría duraría poc. Al minut 54 penal favorable al Moró, molt protesta per la defensa local i 1-2 per als visitants. Dos minuts després, al 56, greu errada de la defensa en el marcatge d’una falta i nou gol del Moró que significava l’1 a 3. El Vilafranca es quedava amb 10 jugadors per l’expulsió d’Adrián Fabregat, qüestió que encara complicava més les coses al Vilafranca. Al minut 64, el Moró marcava l’1 a 4 definitiu.

El Vilafranca amb la derrota ocupa el lloc 13è a la classificació amb 0 punts i jugarà de nou al Serrito a la segona jornada. El Benlloch, equip nascut de la fusió d’aquest municipi amb l’Atzeneta, serà el rival del dissabte 27.