Reparacions al pont de Forcall

comarquesnord.cat . Forcall . divendres, 24 de setembre de 2014 .
Etiquetes:

Els tres rius que s’ajunten a Forcall, el Calders, el Bergantes i el Cantavella, han sortit en força aquest mes de setembre. Afortunadament, les precipitacions més destacades arribaven un cop solventat el problema en una escullera en la base del pont de Forcall, que pràcticament s’havia quedat sense suport.

Va ser un veí del poble el que va donar l’avís a l’Ajuntament abans de l’estiu. El consistori va traslladar el problema a la Conselleria d’Infraestructures, junt amb la situació d’una gran roca al damunt de la carretera de Morella, i la millora d’un carrer-carretera, que encara té pendent l’administració autonòmica. Immediatament es va actuar eliminant la gran roca, però es va deixar pendent la resta d’actuacions. D’allò feia quasi quatre mesos, i preocupava el que poguera passar amb l’estructura del pont si baixava una forta riuada.

Ara l’estructura torna a tenir una base sólida. El que continua pendent és la carretera/carrer, un compromís adquirit fa anys, que de moment encara no es pot complir.

Més informació: