Declaren cinc farmacèutics més per un presumpte frau de medicaments

comarquesnord.cat . Terol . divendres, 3 d'octubre de 2014 .
Etiquetes:

El jutge titular del Jutjat d’Instrucció número 3 de Terol pren declaració des d’avui de matí els cinc farmacèutics detinguts en les últimes hores per una investigació oberta davant d’un presumpte frau per venda de medicaments, segons informava El Periódico de Aragón.

La Guàrdia Civil ha precintat, per ordre del jutge, cinc farmàcies més els últims dies. Totes cinc estan situades a la província de Terol. Parlem de les farmàcies de Mosquerola, AllozaAlcalá de la Selva, Villafranca del Campo i Arcos de las Salinas. El jutge ha mantingut el secret de les actuacions. Per tant no han transcendit les pràctiques que s’estan investigant. Unes detencions que arriben pocs dies després que el jutge que investigue el cas ordenés l’ingrés a presó dels col·legiats de Carinyena i Aguiló, pobles de la província de Saragossa. Les farmàcies de Carinyena i d’Aguiló van ser precintades el mateix dia que els punts de servei de Mont-roig i Pena-roja.

Després de prestar declaració, el jutge va permetre reobrir la farmàcia de Mont-roig. Per contra, el punt de Pena-roja, així com la farmaciola gestionada per la mateixa col·legiada a Fontdespatla, continuen tancades. Per ara, els veïns de Fontdespatla, Herbers i Pena-roja funcionen gràcies a una farmaciola provisional que està gestionada pels col·legiats de Vall-de-roures.

Més informació: