La Societat Musical Cinctorrana serà protagonista este diumenge del cicle ‘Concerts al Templet’

comarquesnord.cat . Cinctorres . divendres, 3 d'octubre de 2014 .
Etiquetes: , , , ,

La Societat Musical Cinctorrana serà aquest diumenge 5 d’octubre la protagonista del XII Cicle ‘Concerts al Templet’ de Castelló. La cita serà a les 12 hores en aquest emblemàtic espai del Parc Ribalta de la capital de la província. La banda de Cinctorres, dirigida per Carmelo José Giménez Casaus, ha preparat un interessant programa per als assistents, combinant pasdobles i diverses peces de gran espectacularitat. Entre les cançons que es podran gaudir estan clàssics com ‘Nerva’, ‘Vicente Ruiz El Soro’, ‘La Leyenda del Beso’ o ‘Morenito de Valencia’. També els homenatges a Nino Bravo amb el tema ‘In concert’ i ‘Abba Gold’ amb una mescla de cançons del grup suec. No faltarà el pasdoble ‘Cinctorres’ que Joan A. Arrufat va dedicar a la localitat i que s’ha convertit en tot un himne.

El grup musical compleix dotze anys des de la seva formació i la seva progressió musical ha estat molt positiva. A més de realitzar activitats durant tot l’any, amb actuacions a Cinctorres, la comarca dels Ports i altres punts de la província i la Comunitat, també ha actuat en la Desfilada del parc Eurodisney a París. El col·lectiu destaca per la joventut dels seus components i el seu bon fer constant en els assajos i les cites en les quals participen. El fet de formar part del programa del cicle ‘Concerts al Templet’ al Parc Ribalta també demostra la qualitat de la Banda de Cinctorres. Un esdeveniment musical que organitzen l’Ajuntament de Castelló i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

D’altra banda, la jornada de diumenge serà completa pels cinctorrans que es desplacin a Castelló, ja que a les 17 hores jugarà l’equip de futbol de la localitat, el CE Cinctorrà, en el camp del Palmar del CF Borriol B, en una trobada corresponent a la tercera jornada de la Primera Regional.

Més informació: | | | |