Morella continua amb la seva col·laboració amb els pobles més bonics d’Espanya

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 3 d'octubre de 2014 .
Etiquetes:

Morella continua treballant amb els pobles més bells del país. Si en el mes de març els veïns de la localitat van visitar alguns d’aquests municipis, avui han estat els empresaris turístics de Alcalà del Júcar (Albacete) els que han arribat a la ciutat dels Ports. Així, han pogut intercanviar experiències i projectes amb els empresaris morellans i amb representants municipals. A més, els albacetenys han aprofitat la jornada per conèixer el patrimoni monumental i la gastronomia de Morella.

L’alcalde local, Rhamsés Ripollés, assenyalava que “aquestes iniciatives d’intercanvi d’experiències entre els pobles més bonics d’Espanya són molt positives, ja que permeten conèixer els projectes de cada localitat, entablir llaços de col·laboració i conèixer altres dels municipis d’aquesta xarxa “. A més, afegeix que “des de l’associació dels Pobles Més Bonics d’Espanya s’incrementa la promoció i amb aquestes visites s’incentiva la col·laboració i el coneixement des dels mateixos pobles”. Ripollés també explicava que “aquests viatges són molt positius també per als seus participants, ja que visiten alguns pobles molt bonics d’una forma particular, podent conèixer millor la seva història i els seus monuments emblemàtics”.

A la reunió, tant l’alcalde com els empresaris turístics de Morella han mostrat alguns dels projectes turístics interessants que s’estan duent a terme en els últims temps, com la posada en valor del patrimoni i la història, l’aposta pel turisme de naturalesa o les caixes de Regala Morella.

La iniciativa de fer viatges entre la mateixa xarxa es va plantejar en la primera Assemblea dels Pobles Més Bonics d’Espanya, que va tenir lloc a Morella l’any passat. Així, la localitat dels Ports va ser la primera en dur-la a terme al mes de març i ja, altres localitats també l’estan realitzant, com Alcalà del Júcar en el dia d’avui. Aquesta associació engloba els pobles més bonics d’Espanya i, actualment, està formada per 25 localitats.

Més informació: