El Cretense torna de la visita a la capital amb 5 gols encaixats i una lesió important

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 5 d'octubre de 2014 .

El Cretense es va desplaçar en tant sols 11 jugadors per tal d’afrontar el partit contra el Teruel, un camp en unes característiques on resulta molt complicat puntuar. L’equip del Matarranya va aguantar el resultat fins al minut 22 que Kevin aconseguia el primer gol per als locals. Tres minuts després, el partit es complicava en la forta lesió que patia Sergi. Quedava més d’una hora de partit que el Cretense va tindre que afrontar en un jugador menys ja que no disposava d’efectius per a realitzar cap canvi. A pesar de les circumstàncies l’entrenador del Cretense, José Luís Navarro, assegurava que “ els jugadors han intentat divertir-se en el camp i hem arribat a practicar el futbol, tot i que, estàvem molt preocupats per la situació de Sergi”. Les dimensions del camp i jugant en un jugador més, el Teruel va anar anotant gols fins al resultat final de 5-0 per als locals.