Victòria del Cinctorrà amb tres gols de Sergi Guimerà

comarquesnord.cat . Els Ports . dissabte, 11 d'octubre de 2014 .

Segona victòria consecutiva del Cinctorrà, que en esta ocasió derrotava per 3-1 a La Pobla Tornesa al Camp del Pla de Mig Ull. El partit tenia un gran protagonista positiu, Sergi Guimerà, autor dels tres gols del Cinctorrà i un altre negatiu, l’àrbitre. Amb el 2-1 al marcador l’àrbitre no va donar per bó un gol del Cinctorrà amb un xut impresionant de Mario que es col·lava per tot l’escaire impactant el baló en el ferro interior que subjecta la xarxa. L’acció va enfadar molt al públic i jugadors del Cinctorrà.

El Cinctorrà va patir fins al final però aconseguia sumar els tres punts. Al minut 1, els locals s’avançaven al marcador amb un gol de Sergi Guimerà. L’àrbitre xiularia moltes faltes en contra del Cinctorrà a la frontal de l’àrea i en una d’elles, al minut 33 empatava La Pobla. Però els de Toni Mallén es van refer i aconseguien el 2-1 al minut 44, de nou per mediació de Sergi Guimerà. Amb aquest resultat i amb una primera part amb continuades interrupcions per part de l’àrbitre s’arribava al descans.

A la segona part el domini del joc va correspondre més a La Pobla Tornesa. Els visitants ho intentaven però es trobaven amb una seriosa defensa cinctorrana. A la recta final, l’àrbitre no va donar per bó un golàs de Mario amb el baló entrant per l’escaire i impactant en el ferro que subjecta la xarxa. La jugada continuava i a punt va estar de marcar La Pobla al contraatac. Ja al minut 87, Sergi Guimerà arrodonia la seua actuació estelar fent el tercer gol del Cinctorrà i aconseguint un ‘hattrick’.

Amb aquesta victòria el C.E. Cinctorrà ocupa la novena posició a la classificació de la 1ª Regional amb 9 punts i visitarà al Sant Jordi a la cinquena jornada de lliga.