LA FALSA: “En el pecat va la penitència”

Joan Carles Marcobal . 19 d'octubre de 2014 .
Etiquetes: , ,

Suposo que a estes alçades parlar del contagi d’ebola per part de la infermera madrilenya, Teresa Romero, serà ja ploure sobre mullat. El primer que vull desitjar és que quan em llegiu el seu estat de salut segueixi avançant positivament. I després mostrar la meua solidaritat amb ella, el seu marit i, si m’ho permeteu, el seu gos Excalibur, víctima d’una nefasta gestió. Solidaritat amb ella no sols pel contagi de la greu malaltia, que ja és prou, sinó també pels atacs indiscriminats que està patint des del sector de la premsa que sosté al govern: ABC, la Razón, COPE, Intereconomia, 13 TV… entre altres.

Aquesta setmana hem escoltat coses tan patètiques com les declaracions d’Alfonso Merlo (13 TV) demanant explicacions a Teresa pel que ha fet o les de Jiménez Losantos (Intereconomia), qui va manifestar que la sanitària infectada té amb el pecat la penitència. Angel Expósito (COPE) quasi veu un delicte en tocar-se la cara i no en no formar degudament als/les professionals. Com comprovareu molt enfadada no està l’església catòlica amb el govern de Rajoy per haver retirat la llei de l’avortament ja que el segueix recolzant de bona manera. Ah! Que pot ser per diners? Esteu segurs? Voleu dir? No, home, no! Que el seu regne no és d’este món!

El més pornogràfic de tot el que està passant és que la ministra Ana Mato i el conseller Francisco Rodríguez, segueixen al front de la sanitat espanyola i madrilenya respectivament. Ells per no dimitir i Mariano Rajoy i Ignacio González per no haver-los cessat.

Més informació: | |