Morella clausura el V Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 20 d'octubre de 2014 .
Etiquetes: , , ,

La regidora de turisme de l’Ajuntament de Morella, Maria Rallo, i el director de l’àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull, Andreu Bosch, van tancar aquest dissabte el cinqué Curs d’Introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger. Una nova edició celebrada a Vinaròs i Morella i que ha comptat amb una gran participació, completant les quaranta places disponibles i triplicant el nombre de sol·licituds.

 

Morella seu del V Curs de didàctica de la Llengua

"El català/valencià s’imparteix en 150 universitats del món", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

La regidora de cultura començava la seva intervenció agraint l’aposta per Morella de les tres entitats organitzadores. Rallo també assenyalava que “Morella treballa per posicionar-se com un destí de congressos, i aquest tipus de trobades són molt importants per a nosaltres. A més, és molt especial tornar a relacionar el nom de la nostra ciutat amb una trobada que pretén potenciar la didàctica de la nostra llengua al món”. En aquest sentit, la regidora apuntava que “les institucions hem de treballar per potenciar i tenir cura d’un patrimoni tan important com és la llengua, i aquest curs és un bon exemple”.

De nou, la Xarxa Vives d’Universitats, l’Institut Ramon Llull i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua han estat les entitats organitzadores del curs. Una trobada en què destaca la importància de la llengua i que s’adreça a llicenciats i graduats, preferentment en filologia catalana, ia estudiants del darrer any de grau amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior.

. Noves trobades de la Xarxa Vives
La Xarxa Vives d’Universitats continuarà amb la seva aposta per Morella com a seu de les seves trobades i ja ha planificat dues noves jornades dins dels actes del seu vintè aniversari. Així, entre el 13 i el 16 de novembre tindrà lloc la Jornada Fòrum Vives de Consells d’Estudiants de la Xarxa Vives d’universitats i els dies 4 i 5 de desembre, la Jornada Fòrum Vives sobre igualtat de gènere de la Xarxa Vives d’universitats. Unes trobades que contribuiran a que Morella compleixi el seu objectiu de seguir posicionant-se com una ciutat de congressos.

Més informació: | | |