Una victòria i una derrota, balanç de l’última jornada del futbol base

comarquesnord.cat . Bítem . diumenge, 19 d'octubre de 2014 .
Etiquetes: ,

Cara i creu per als equips de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres que juguen a les Terres de l’Ebre. L’equip Infantil va sumar una victòria en el partit inaugural de lliga, després de guanyar el Remolins Bítem per la mínima (2-3). El partit va estar obert fins als últims minuts. El Valderrobres va marcar ben prompte. Al minut 8 va arribar el gol de Carlos Sabaté. Els locals van posar l’empat al minut 23. Però els del Matarranya van reaccionar a temps i van marxar al descans amb un (1-3) gràcies a dos gols de Sabaté, un dels grans protagonistes del partit. A la segona part, el Remolins Bítem va reduir les distàncies i va posar el rival contra les cordes. Per sort, aquelles contres tan ben trenades pel Bítem no van acabar en gol i el Valderrobres es va emportar els 3 punts cap a casa. Per la seua part, els Alevins van patir una dura derrota contra Delta de l’Ebre, un rival complicat. Dos gols al primer quart i dos més al segon van posar les coses molt difícils (4-0). El tercer quart va acabar amb (5-1), i en el tram final de l’últim quart el Deltebre va posar el definitiu (7-1).

En una entrevista a Ràdio Matarranya, el coordinador de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres, Manuel Bel, va reconèixer que “vam tindre les dos cares de la moneda”. En relació als alevins va destacar que “el rival va ser superior. L’any passat van quedar molt amunt i enguany també tenen molt bon equip. I els nostres van estar poc motivats, el viatge se’ls va fer molt llarg i només cal donar l’enhorabona al rival”. Manu va afegir que enguany no serà una temporada fàcil per als alevins. “Tenim 18 jugadors. Haurem de fer convocatòries. Han de jugar tots. Tres jugadors han saltat a l’infantil i els que pugen de categories inferiors vénen del futbol sala i no és fàcil adaptar-se”. En relació a l’equip infantil, Bel va concretar que “vam traure els 3 punts en un partit fora de casa”, cosa molt important. El coordinador de l’Escola de Futbol Base va apuntar que el rival va tindre bones ocasions a la segona part. “Natres vam perdonar a la primera i no vam saber matar el partit. Vam acabar patint una mica”. El pròxim dissabte el Valderrobres Aleví jugarà a casa contra l’Olímpic, mentre que l’Infantil jugarà a casa contra l’Ebre.

. Complicat debut de l’Horta

No ho va tindre fàcil l’Horta de Sant Joan en el seu partit de debut en la lliga femenina de les Terres de l’Ebre. L’equip de la Terra Alta, amb jugadores del Matarranya, va caure al camp del sempre exigent Santa Bàrbara (3-0). Bon paper de l’equip, que va pecar de falta d’experiència i adaptació a les mides del camp. La sort tampoc va somriure a l’equip, que va veure com es va fer el primer gol en contra a les portes del descans (1-0). “Pot sorprendre el resultat. Però vam tornar amb bones sensacions”, va explicar Rocío Zapater. Només començar els van xiular un partit en contra que el rival va fallar. El primer gol va arribar a les portes del descans. “Santa Bàrbara fa molts anys que jugue a futbol i sempre amb la mateixa gent. Per això vam marxar al descans amb bones sancions. Però crec que a la segona part vam saltar massa relaxades”. Als 10 minuts de la segona part va arribar el segon i el tercer va entrar als 50 minuts de partit. Derrota en el partit de debut del recent constituït Horta. La pròxima jornada, partit de debut a casa contra el Ginestar.