El Calaceit no pot contra un Sportin molt fort en totes les línies (0-2)

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge, 26 d'octubre de 2014 .

No va ser possible. Calaceit va sumar este cap de setmana la segona derrota seguida en caure a casa contra un dels rivals més sòlids que s’ha trobat esta temporada. Derrota contra l’Sportin (0-2), un dels equips que té números per lluitar per les places d’ascens i de promoció. Els d’Alcanyís es van mostrar molt correctes en totes les línies. Molt ben col·locats a dalt, molt ràpids per les bandes i molt segurs en defensa, unes garanties per aspirar a tot. Ingredients difícils de contrarestar, encara que Calaceit no li va perdre la cara al partit en cap moment. Sí que és cert, també, que d’ocasions clares de gol no en van tindre moltes. Però darrere, i com ja va demostrar la temporada passada, Sportin és dels millors. El primer gol del visitant va arribar al minut 25 de partit. Tot i això, els del Matarranya van seguir lluitant. El premi no va arribar. A la segona part, el Calaceit va donar bons símptomes. Les ocasions no arribaven. Però minut a minut feia recular un Sportin molt regular de principi a final. Quan millor estaven jugant els de casa va arribar el segon del rival i aquí es va acabar el partit (0-2). Al final, derrota d’un Calaceit que esta temporada està donant molt bones sensacions i que ja ha regalat moltes alegries a la seua afició.

El jugador Pere Esteve va explicar que el rival “és molt bon equip. Juguen sense pilota, saben a què juguen, tenen unes bandes molt ràpides, tenen moltes intencions, el mig del camp fa molts bons passes i darrere passen molt poques pilotes”. Esteve va reconèixer que el Calaceit va tindre poques ocasions de gol. “Una de contada”. Un partit de molt de mig del camp, on “ells van ser superiors”. Pel que fa a ocasions, “si en van tindre dos o tres, van fer dos gols”. Gols que arriben “per desatencions que contra rivals així solen eixir molt cares”. Pel que fa al partit, Esteve va apuntar que “teníem l’equip molt partit. Ells tenien un home al mig del camp que tan prompte estava al mig del camp com de davanter”. I això va fer anar de bòlit al Calaceit. Derrota que no fa tan de mal com contra el Chiprana, on Calaceit va merèixer mínim puntuar. De cara a les pròximes jornades, els del Matarranya jugaran contra Híjar i Escatró, dos rivals contra els que sí que es poden traure dos victòries.

. La polèmica del derbi contra Massalió

Pere Esteve també va fer menció al derbi contra el Massalió i els 3 punts que els hi han tret per alineació incorrecta. En este sentit, va defensar que “podríem dir de tot. La veritat és que estem bastant cabrejats perquè pareix que no vulguen saber el que coste estar, ja no el primer, sinó entre els cinc primers”. Això, fent “un equip de poble, on els jugadors no cobrem res. Des de Calaceit, el que va passar és que la fitxa no es va pagar en el dia corresponent, sinó un dia després. Ells (Massalió) ho van voler recórrer i els va eixir bé”. El jugador del Calaceit va reconèixer que la culpa és del Calaceit. “Que tenim la culpa, sí. Però que és un acte feo, també”. La convocatòria la van fer sense conèixer que un dels seus jugadors no podia jugar.