El Cretense s’emporte contra Massalió un derbi d’anades i tornades (5-2)

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 26 d'octubre de 2014 .
Etiquetes: ,

La Primera Regional està carregada de derbis del Matarranya. I esta última jornada en vam tindre un altre. En concret, en la jornada 7 es van trobar el Cretense i el Massalió en un partit d’urgències per als dos equips. Partit de molts de gols, un total de 7, que van decantar la balança de cara a la gent de Queretes (5-2). La primera part va començar molt bé per als locals. Catalin va marcar i va posar ben prompte el Queretes davant del marcador. Però el gol va relaxar massa a l’equip local i es va contagiar “d’una excessiva passivitat darrere”, com bé va explicar l’entrenador del Cretense, José Luis Navarro. Això no ho va desaprofitar el Massalió, que va entrar en el partit gràcies a un gol de Nacho a la mitja hora de partit (1-1). Tornaven les taules. Un gol que va donar oxigen a Massalió i no va ajudar a reaccionar el Cretense, que es va veure sorprès per un nou gol del rival, obra de José Carlos, al minut 40 de partit. S’encenien les alarmes a Queretes. Però un gol de José Juan de falta directa posava les taules a les portes del descans, un empat que va ser clau per a la victòria local. El gol va caure com un gerro d’aigua freda per als visitants, que van entrar molt tocats a vestidor. A la segona part, i després de cert domini visitant del partit, el derbi es va tòrcer i va caure en clar domini local. Carlos va fer el tercer als 6 minuts, i el segon gol de Catalin va acabar amb l’emoció del derbi del Matarranya. Un gol de Raúl Moles a falta de 10 minuts va arrodonir la victòria.

L’entrenador del Cretense, José Luis Navarro, va apuntar que “hi havia ganes de sumar la primera victòria. Teníem més que ganes, podríem dir. Però la primera part va ser un desastre. Ells van ser millors”, i Massalió “va marxar per davant en el marcador no per les ocasions que van tindre, sinó perquè natres vam fer una primera part desastrosa. Vam pecar d’excessiva passivitat en defensa”. Van arribar els gols del rival, i “vam tindre sort que el gol de José Juan ens va posar al partit”. A la segona part les coses van canviar, i “vam traure una victòria meritòria”. A diferència d’altres jornades, el Cretense es va posar per davant en el marcador. “Ens vam avançar en el marcador i pensàvem que això ens donaria la tranquil·litat que no hem tingut en altres partits. Però algun jugador no estava on ha d’estar”, i els gols del rival van arribar “per una excessiva passivitat”. Això va provocar “l’ansietat tan gran que té l’equip”, que es va capgirar amb el gol de l’empat. De fet, l’equip va millorar molt a la segona part. Victòria que fa sumar 5 punts a l’equip per pujar fins a la 13ena posició.

El Massalió no va amagar que surt tocat del derbi. El seu entrenador, Moisés Royo, va dir que “no va ser el dia dels porters. En cinc jugades van arribar els cinc gols. I això fa baixar molt la moral”. Pel que fa al derbi, Moi va dir que va ser “un bon partit. Va haver molt poques faltes. Es va jugar molt bé per part dels dos equips”. Amb una primera part que “vam dominar més” i una segona part que es va decantar per als locals, amb unes contres on “van arribar els gols”. Males cares al final del partit, amb un equip que va marxar “dolgut”. L’entrenador del Massalió va parlar del joc del rival. “Vaig veure un Queretes una mica fluixet. Conforme avançava el partit, no vaig veure el Queretes d’uns altres anys. Però també és cert que a la grada hi havia molts lesionats”, entre ells algun “jugador important”. Moisés Royo també va parlar de la victòria als despatxos que ha tret contra Calaceit. “No són fórmules boniques. A mi no m’agrade perquè els partits s’han de guanyar al camp”. Massalió obrirà la jornada 8 de lliga a casa, en un partit que serà prou complicat contra el Fuensport.

Més informació: |