Els infantils sumen la segona victòria contra l’Ebre Escola i els alevins cauen contra l’Olímpic

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 26 d'octubre de 2014 .
Etiquetes: ,

Cara i creu per als equips de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres que juguen a les Terres de l’Ebre. L’equip Infantil va sumar 2 de 2 en la jornada de debut a casa, després de golejar l’Ebre Escola per un contundent (5-1). Valderrobres va marcar diferències a dalt, amb un gran Carlos Gerard Sabaté. El jove jugador de l’Escola de Futbol va sumar el seu segon hat-trick de l’actual temporada, després de fer els tres primers gols del seu equip. L’equip local va obrir la llauna al minut 20, per després al minut 27 donar una mica de tranquil·litat. A la segona part, només començar, Ebre Escola va reduir les distàncies (2-1), però Valderrobres va reaccionar a temps. A falta de 7 minuts, Martí i Maluenda van fer els dos altres gols (5-1). Victòria que pose Valderrobres en la zona alta de la classificació. Per la seua part, l’equip Aleví va caure d’una manera contundent contra l’Olímpic Móra d’Ebre (2-7). Els visitants es van posar (0-3) al primer quart, encara que Valderrobres va reduir distàncies gràcies a Pablo abans del descans (1-3). Al tercer quart, l’Olímpic va sentenciar. El segon gol del Valderrobres el va fer Molins. La derrota deixe el Valderrobres en 1 punt de 9 possibles.

En este context, Manuel Bel, coordinador de l’Escola de Futbol Base, va dir que “vam tornar a tindre la cara i la creu. L’equip infantil ha tret un bon resultat i l’equip aleví ha caigut en una ampla derrota. Les coses cal agarrar-les com vénen i cal treballar amb els xiquets perquè la cosa sigue favorable”. L’equip infantil “va ser molt solvent. Va començar molt bé i va reaccionar molt bé al gol del rival. Veus el resultat, veus el partit. Havíem jugat amb l’Ebre Escola a la pretemporada i vam entrar al descans en un resultat més tranquil·litzador que el de la setmana passada”. Tres gols de Carlos Gerard Sabaté, que viu a Arnes. “Ha segut un gran reforç i estes dos primeres jornades ha estat molt encertat de cara a porteria”. Pel que fa als alevins, derrota contundent del Valderrobres, encara que la primera part va acabar en un (1-3). “Ens van marcar dos gols només començar el partit. El rival va estar molt ben posat al camp i va ser complicat plantar-li cara”. De cara al pròxim diumenge tindrem desplaçament del Valderrobres. L’equip dels infantils marxarà al camp del Delta de l’Ebre, rival complicat, mentre que els alevins-7 marxaran a Ulldecona.

. La primera victòria de l’Horta

I si parlem del Futbol Femení-7, este cap de setmana va arribar la primera victòria de l’equip d’Horta de Sant Joan. Victòria a casa contra el Ginestar en un partit que es va complicar més del que s’esperava (4-2). I és que l’equip de l’Ebre es va avançar al marcador gràcies a un gol de la Claudia. Amb este resultat es va arribar al descans, que va arribar quan corrien els 20 minuts de joc. La segona part va canviar de forma rellevant. I és que només saltar al terreny de joc, en la primera jugada va arribar l’empat de l’Horta. Gol de la Rocío en una segona part on es va reincorporar la Mireia, que no va estar els primers 35 minuts per problemes d’agenda. Horta es va agradar, i al minut 7 de la segona part va arribar el segon gol i el primer de la Júlia, que va firmar 3 dels 4 gols del seu equip. El tercer va arribar al quart d’hora de la represa. Encara així, el rival va entrar al partit amb un altre gol de la Claudia. Júlia va fer el quart pràcticament en el descompte. Victòria que situe l’Horta en la 5ena posició. De cara a la pròxima jornada, l’equip de la Terra Alta tindrà un dels desplaçaments més complicats de la temporada. I és que jugaran al camp de l’Alcanar.