Golejada del Cinctorrà amb un estelar Sergi

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 26 d'octubre de 2014 .

El C.E. Cinctorrà superava per 4 gols a 0 a Els Ibarsos al Camp del Pla de Mig Ull de Cinctorres en un nou recital golejador de Sergi Guimerà, autor de tres dels quatre gols del seu equip. Victòria que ratifica el gran moment del C.E. Cinctorrà, que ha estat capaç de sumar 10 dels darrers 12 punts i es situa cinquè a la classificació de la 1ª Regional. A més, es tracta de la primera vegada que l’equip de Cinctorres derrota a Els Ibarsos.

Contundent victòria del C.E. Cinctorrà, que golejava a Els Ibarsos per 4-0. Exhibició de Sergi Guimerà que marcava tres gols. Al quart d’hora arribava el primer gol de Sergi Guimerà. Deu minuts més tard, penal a favor del Cinctorrà, que el propi Guimerà transformava en el 2-0 amb el que acabava la primera part. Els Ibarsos ho va intentar però sense massa convicció.

A la segona part, el C.E. Cinctorrà comptava amb diverses ocasions de gol per poder sentenciar el partit. El 2-0 es considerava un resultat perillós i un gol visitant haguera pogut apretar molt les coses. A la recta final del partit arribava la sentència amb un golàs de Sergi Guimerà al minut 80, després d’una espectacular jugada individual en la que sortejava a la defensa de Els Ibarsos. Ja als darrers instants, Marc aconseguia el 4-0 definitiu.

Amb aquesta contundent victòria, el C.E. Cinctorrà es situa a la cinquena posició de la classificació a la 1ª Regional amb 10 punts i el proper diumenge visitarà a la Unió Esportiva Benassal en la jornada 7 de la competició.