Pena-roja cau a Lécera en un partit on va merèixer més (2-1)

comarquesnord.cat . Lécera . diumenge, 26 d'octubre de 2014 .

Pena-roja va caure este diumenge per la mínima (2-1) a un dels camps més difícils que caldrà visitar esta temporada. Partit equilibrat i on els del Matarranya van merèixer més. La sort, per ara, se li ha girat de costat. I es va poder veure este cap de setmana, on l’equip entrenat per Laris i Viña hagués pogut marxar al descans amb dos gols a favor. Molt correcte darrere, Pena-roja va mantindre la porteria a zero durant els primers 45 minuts. En una contra, Javi va tindre el gol als seus peus. Però es va desplaçar massa la pilota i el porter contrari va arribar abans. En una altra gran ocasió, el Pena-roja va tirar una pilota que la defensa rival va traure en la mateixa línia de gol. Es va arribar al descans sense gols, amb un Lécera que va veure que hauria de fer una mica més si volia sumar 3 punts. Els locals, invictes en el que va de temporada, van marcar només començar la segona part. Al minut 6, error defensiu que acabe amb el primer del Lécera. El segon va arribar al quart d’hora, en una falta d’enteniment entre la defensa i el porter. Encara així, i amb el marcador en contra, Pena-roja va tirar d’orgull i va buscar reduir distàncies. El gol no va arribar fins al tram final de partit, obra de Javi, però Lécera es va haver de tancar contra l’ofensiva visitant. Al final, una derrota per la mínima que sap a poc.

L’entrenador del Pena-roja, José de Laris, va dir que “primer de tot, he de felicitat tots els jugadores. Van posar contra les cordes un Lécera que té molt bon equip i natres vam jugar molt bé. La primera part hagués pogut acabar a favor nostre perquè vam tindre dos ocasions molt clares de gol”. I “quan no mates el partit, això ho pagues”. Tot i els gols en contra, Laris va considerar que l’equip va xalar i va tirar d’orgull. Lécera va acabar demanant l’hora”. Laris es va mostrar content del resultat, tot i la derrota. El motiu: “he d’estar molt orgullós d’este equip perquè es va saber aixecar. Vam anar pel partit. Vam marcar un gol i vam tindre dos ocasions més per a empatar. Per això he d’estar content, perquè jugant així es pot anar a tot arreu. Vam posar les coses complicades a Fuensport. Vam posar les coses complicades a Lécera. I Quinto s’haurà de preparar perquè també li posarem les coses complicades”.

Amb esta derrota, el Pena-roja baixe a la 17è posició, sumant només 1 punt dels 21 que s’han jugat. Diumenge arribe el líder a Les Planes.