La Diputació destinarà 130.000 € per a la rehabilitació de la carretera de Torredarques

comarquesnord.cat . Torredarques . dimarts, 28 d'octubre de 2014 . 1 comentari
Etiquetes:

La Diputació Provincial de Terol destinarà 130.000 € a la primera fase de rehabilitació de la carretera local de Torredarques. Dins del milió d’euros que la Diputació, a través del Fons d’Inversions de Terol (FIT), destine cada any a la millora de carreteres, se preveu una partida pressupostària per a la primera fase del vial de Torredarques, una carretera de poc més d’un quilòmetre que connecte el nucli de població amb la carretera N-232. Estes obres podrien coincidir en el temps amb les que hi ha previstes a la N-232 en el conegut com a tram maleït entre La Pobleta i Ràfels, i que en 20 anys, i degut a un cúmul de despropòsits, encara no ha vist la llum. Una promesa electoral que ja fa sis legislatures que s’allargue i que pareix que d’una vegada per totes podria veure la llum.

El vicepresident segon de la Diputació, Ramón Millán, va considerar que “la carretera de Torredarques és una demanda de fa molt de temps. Ara tenim una primera fase d’uns 130.000 euros. I a la primavera podríem veure iniciada esta primera etapa”. La primera fase d’estes obres “està marcada des de la carretera nacional”, va afegir Millán. I és que “sembla ser que les obres de la N-232 es reprenen”. El projecte d’execució de la N-232 “ens traurà una part del cost d’accés a Torredarques. A partir del tram que ells executen, actuarem”. Una vegada acabada, la carretera local “serà acorde als temps que corren. Tindrà una calçada de 7 metres acorde a la normativa, amb els corresponents senyals i les mesures de seguretat”.

. Valljunquera i La Portellada

Pel que fa a altres carreteres que transcorren pel Matarranya i que són d’una titularitat provincial, Millán va recordar que al llarg dels últims mesos s’ha actuat a Valljunquera en una nova fase. Des de la Diputació van recordar que encara hi ha faenes pendents, com ara millorar els accessos d’algunes explotacions agràries, així com “posar un ferm en condicions”. Pel que fa a la carretera de La Portellada, estan previstes intervencions de millora en la senyalització vertical.

Més informació:

1 comentari

  1. Per a quan la carretera TE-V-3341 a Arenys de Lledó?