Morella millora el cementiri de la localitat amb els nous serveis públics

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 30 d'octubre de 2014 .

L’Ajuntament de Morella està millorant els cementiris de les localitats de cara al dia de Tots Sants. Aquest any, la principal novetat és que el de Morella comptarà amb uns serveis públics, que s’han instal·lat gràcies al pla de millora d’aquestes instal·lacions. A més, entre finals de l’any passat i este, es van realitzar diverses actuacions en aquest espai, com la pavimentació del carrer central, la reparació de teulades i la instal·lació de nínxols, tant a Morella com a Ortells.

Al mateix temps, la brigada municipal ha treballat aquestes últimes setmanes en el condicionament dels cementiris de Morella, Xiva, Ortells, la Pobleta, Herbeset i la Llèqua de cara al dia de Tots Sants. D’aquesta manera, s’intenta que estiguen en perfecte estat, durant els dies en què més visitants van als diferents cementiris del terme.

El regidor de serveis, Amadeu Bordàs, explica que “amb aquestes xicotetes però importants obres, es pretén que la millora i adequació del cementiri servisca també per millorar els seus serveis i per conservar la imatge d’aquest espai”. Pel que fa a les tasques de neteja que es farà aquests dies, explicava que “el condicionament dels cementiris es realitza tot l’any, però s’intensifica durant aquestes dates per la proximitat de l’1 de novembre”.

Cal recordar, que en els últims anys s’han dut a terme diferents actuacions al cementiri com la construcció de nous nínxols o la rehabilitació de l’ermita, que va servir per preservar aquest immoble de principis del segle XX.