El Massalió cau contra un Fuensport que va sortir molt fort (0-5)

comarquesnord.cat . Massalió . dissabte, 1 de novembre de 2014 .

Massalió no va poder sumar res contra un Fuensport que va tornar al Matarranya amb les idees molt clares. Victòria contundent de l’equip de la capital provincial, que per ara ha sumat victòries en tots els camps del Matarranya que ha visitat. Contra Massalió no va ser una excepció. El rival va saltar molt fort al camp. Pressionant al mig del camp i a dalt i generant moltes dificultats a un Massalió que no trobava espais i no trobava passe fàcil. Els visitants van marcar prompte. Corria el minut 12 de partit, quan la porteria de Massalió va ser perforada per primera vegada. El segon gol no va tardar en arribar, on l’equip va tindre molt mala sort. Gol en pròpia porteria que posava les coses molt complicades, sobretot perquè el Massalió no trobava espais i tenia dificultats per crear ocasions de perill. Això va canviar a la segona part. Tres canvis només començar. Gent jove al camp i major pressió del Massalió. També és cert que Fuensport va abaixar intensitat. Però els del Matarranya van saltar al camp amb moltes ganes, van tindre cert domini de pilota i gràcies a un futbol més vertical es van arrimar a la porteria rival. El gol no va arribar. Per contra, i després d’un error darrere del Massalió, el rival va fer el tercer. Aquí es va acabar tot. Els dos gols restants van arribar en els últims minuts, en un partit trencat i d’anades i tornades.

L’entrenador del Massalió, Moisés Royo, va reconèixer que “Fuensport va sortir molt fort al camp. Havien de guanyar i van demostrar que és un equip fort i amb ganes de guanyar. Me van agradar”. En canvi, Massalió va estar una mica perdut. “El rival va posar dos línies molt ben definides i a natres ens va costar molt. Ens pressionaven tant que les pilotes no arribaven. No fèiem bons passes”. El rival va marcar relativament prompte. La segona part va canviar. Massalió va fer canvis, no tenia res a perdre i es va tirar a l’atac. Fuensport jugava més relaxat. “El descans ens va anar molt bé. Vam fer canvis. I els jóvens van estar molt bé”. Futbol més vertical i major pressió en totes les línies. “Vam recuperar el domini de la pilota, però en un error nostre va arribar el tercer gol”. Aquí es va acabar tot. “Si haguérem fet el (1-2) haguérem vist un altre partit”. No va poder ser.

Derrota que deixe el Massalió en 15ena posició, sumant 3 punts. De cara a la pròxima jornada, el Massalió anirà al complicat camp del Lécera.