El Cretense no acaba de definir i només pot sumar 1 punt a Samper (1-1)

comarquesnord.cat . Samper de Calanda . diumenge, 2 de novembre de 2014 .

El Cretense va desaprofitar una oportunitat d’or per a sumar la segona victòria seguida de la temporada. Ho tenien tot de cara. El rival, un Samper de Calanda que tot i que està millor que altres anys, és molt vulnerable darrere. Però tot i tindre el joc, el domini de pilota i les ocasions, la falta de definició de cara a la porteria rival va fer impossible portar els 3 punts de Samper. Al final, un empat (1-1) difícil d’empassar. No només pel bon joc i per les sensacions, sinó també per la forma en la que va arribar el gol del Samper. Els de Queretes buscaven el segon gol per matar el partit. Però en una pilotada sense perill, el davanter local va agarrar la pilota a trompicons davant dos defensors i es va presentar sol contra Nacho, perforant la porteria visitant. Un empat que deixe tocada l’esquadra del Matarranya, que veu que tot i que ha puntuat en les últimes 4 jornades, només ha pogut sumar una victòria en este inici de temporada. Ara tindrà dos setmanes complicades, contra un Chiprana i un Sportin que estan lluitant per les places d’ascens de categoria.

L’entrenador del Polideportivo Cretense, José Luis Navarro, ja va avançar la setmana anterior que “no hi ha camp fàcil. Això de fàcil o difícil s’ha de demostrar al camp”. I així es va viure a Samper. “Va ser un partit on vam tindre el domini i el control del joc. Pot ser ha estat el partit en el qual hem tingut més possessió i hem tractat millor la pilota. Però ens falte l’últim passe. I quan tenim l’oportunitat de xutar, o bé marxen fora per poc, o bé llancem massa fluixet a les mans del porter”. El Cretense va tindre el control del partit. “Vam moure molt bé la pilota, però no ho vam saber plasmar en el resultat”. La primera part va acabar sense gols, tot i que les ocasions estaven. Queretes es va avançar en el marcador sobre el quart d’hora de la segona part. Obra de Catalin, que ha estat determinant de cara a porteria en les últimes dos jornades. L’equip del Matarranya va buscar el segon. Però no hi havia manera. “El gol d’ells no l’esperes. Va ser una matxada”. Navarro creu que “ho estem fent cada vegada millor. Ara ens falte la finalització de les jugades”.

Empat que sap a poc i que manté el Cretense en la 13ena posició, sumant 6 punts. De cara a la pròxima jornada, partit a casa contra el Chiprana.