Calaceit recupera la senda de la victòria amb una àmplia golejada a Híjar (0-4)

comarquesnord.cat . Híjar . diumenge, 2 de novembre de 2014 .

Esta vegada no va fallar. Després de dos derrotes consecutives, contra dos rivals d’altura com són Chiprana i Alcanyís, el Calaceit ha recuperat este cap de setmana la senda de la victòria. I va ser contra un Híjar que excepte una falta al borde de l’àrea que va tindre al minut 44, pràcticament no va tindre ocasions d’entrar en el partit. Partit seriós el què va plantejar una jornada més Boira, amb un Calaceit fent molta pressió a dalt i sense complicar-se les existències a darrere. El primer gol va tardar en arribar. Després de dos bones ocasions per obrir el marcador, a la tercera no es va perdonar. Ionel va marcar al minut 37 de partit, fent un pas de gegant cap a la victòria. A la segona part, Ionel va ser l’encarregat de sentenciar el matx. Va fer dos gols, als minuts 54 i 61. I aquí es va acabar l’emoció. Van arribar les rotacions, entrant jugadors frescos al partit. Les ocasions es van anar repetint. I al descompte, quan pareixia que el partit s’acabava, Abdesslam va fer el seu habitual gol. Un gran gol, dels més bonics que ha fet enguany el Calaceit, i que arrodonien un bon partit de l’equip del Matarranya. Al final, una altra golejada (0-4) del Calaceit, que ja en porte unes quantes esta temporada.

El jugador del Calaceit Pere Esteve va destacar que “després de Chiprana i Alcanyís no ens podia marxar el partit. No es va jugar com a un li hagués agradat, però vam guanyar de forma ampla”. Esteve va reconèixer que “el camp no és fàcil. Sol fer molt de vent i la pilota feia uns bots estranys”. Encara així, gran partit del Calaceit, que va firmar una nova golejada. Pel que fa al rival, el jugador del Calaceit va explicar que “són un equip molt jove, pràcticament no en coneixia cap d’altres anys”. Quant als gols, “va costar una mica fer el primer. Vam tindre ocasions per obrir el marcador. Ells van tindre una falta a la vora de l’àrea al minut 44. Poca cosa més”. A la segona part, Calaceit va matar el partit, amb un Ionel que se’n va sortir. “Li ha costat marcar. Però d’Híjar va marxar més content que un gínjol”, va dir Esteve. El jugador del Calaceit també va posar en valor el gran gol que va fer Abdesslam, un dels jugadors més en forma de la present temporada. “Un gran partit de tots”, va sentenciar Pere Esteve.

Amb esta victòria, el Calaceit puge fins a la 7ena posició, sumant 15 punts. De cara a la pròxima jornada, partit a casa contra Escatró en el que lluitaran per emportar-se 3 punts més.