LA FALSA: “No és tan difícil d’entendre”

Joan Carles Marcobal . 2 de novembre de 2014 .
Etiquetes: , ,

Fa poques setmanes em confessava amb vosaltres i em preguntava fins quan? Fins on seriem capaços d’aguantar la ciutadania les voltes de rosca amb les que la classe dirigent ens ofeguen un poc més cada dia. Encara no s’ha acabat la nostra capacitat d’aguantar el turment, aquesta setmana hem viscut un altre capítol de la llarga sèrie d’infàmia i iniquitat en les que viu immers el nostre país. Com dirien al Tenorio ‘Dios mio, esto más?’

Puix, sí, encara quedava més vergonya per eixir a la llum… I espere-mos! Cayo Lara es preguntava que passa al nostre país que, tot i la que esta caient, la població encara vota als corruptes, no s’explicava com es pot donar eixe fet. En la meua opinió és ben fàcil d’entendre: Els mateixos que omplin les seues butxaques a canvi de concedir contractes milionaris són els que, per tant, tenen els diners i amb diners a la mà es molt fàcil callar boques o, el que és pitjor, obrir-les a l’inrevés, fer que diguen el que ells volen i els interesse.

L’exemple el tenim ací a Castelló, escolteu molts de mitjans que diguen allò que quasi bé tota la província ha pensat? És el lluç que es mossega la cua, és com el futbol, els mitjans ens empassen el ‘clásico’ fins la sacietat perquè diuen que és el que a la gent l’interessa, però clar, no ens ofereixen alternativa. El Madrid i el Barça són els equips que més diners faciliten directa i indirectament als mitjans, però aquests equips són els que més reben de drets d’imatge. Tan senzill com això, la ciutadania en futbol votaria el Madrid-Barça.

Més informació: | |