Els lladres s’emporten un cotxe, un remolc i dos motos de cros d’un magatzem de Massalió

comarquesnord.cat . Massalió . dimarts, 4 de novembre de 2014 .
Etiquetes:

AMPLIACIÓ
Massalió ha despertat este matí sobresaltat per una nova onada de robatoris. A primera hora del matí, alguns veïns de la vila han denunciat que uns lladres havien entrat al seu magatzem, emportant-se allò de valor que han pogut trobar. Entre els objectes que han desaparegut, segons ha pogut saber Ràdio Matarranya, trobem ferramentes del camp, com ara motoserres, així com dos grups electrògens. Els lladres han entrat per la nit, forçant algunes cotxeres i magatzems de la Vall d’Alcanyís i de la zona del cementiri. D’una cotxera s’han emportat de tot. El propietari ha denunciat que li han robat un tot terreny, dos motos de cros carregades en un remolc, i també dos cascos i dos monos de competició. En altres cotxeres s’han emportat electrodomèstic i altres objectes de valor.

El modus operandi ha sigut similar al que han utilitzat els lladres en els últims robatoris a Calaceit. Però en esta ocasió s’han endut un gran botí. S’han emportat moltes coses de valor. Només les motos de cros i el material de competició són de gran valor. Fonts de l’ajuntament han confirmat que els lladres haurien entrat en més de cinc magatzems del poble. Els delinqüents haurien entrat als magatzems i cotxeres dels afores del municipi aprofitant que el poble dormia, i donant-se a la fuga amb el cotxe robat. Nova onada de robatoris que afecte un municipi del Matarranya, comarca que durant els últims anys s’ha vist afectada per nombrosos episodis. Calaceit, Vall-de-roures, la Torre del Compte, Valljunquera o Pena-roja són alguns exemples.

Una vegada més els lladres han actuat en plena nit, en zones apartades però a municipis ben comunicats per carreteres. Ara fa unes setmanes, els lladres van actuar dos nits pràcticament consecutives a Calaceit, emportar-se els objectes de valor i un cotxe sense documentació. En esta ocasió, els lladres van ser detinguts després que foren perseguits per un veí de la vila i donés l’alarma a la Guàrdia Civil. Des de Calaceit van denunciar que n’estan “farts” i se senten “desprotegits”. Davant d’estos últims successos, l’alcalde de Calaceit, Josep Maria Salsench, va animar els propietaris afectats “a denunciar els fets”. En el cas de Massalió, ara farà uns anys els lladres van entrar en magatzems de la travessera que connecte Massalió amb la N-420 i Maella.

Més informació: