El programa “Un país para comérselo” rodat a Morella s’emet aquest proper dilluns
![](http://arxiu.comarquesnord.cat/wp-content/2014/11/20141106_unpaisparacomerselo_650x.jpg)
Castelló és un lloc que sorprendrà des del primer minut a Ana Duato. Això és el que es veurà aquest proper dilluns per la nit a TVE. El programa “Un país para comérselo”, rodat mesos enrera, ja ha anunciat la data d’emissió.
“Dades com que es tracta de la segona província més muntanyenca d’Espanya o que alguns de les oliveres més antigues del nostre país es troben aquí, són només algunes de les sorpreses que esperen a la protagonista de “Un país per menjar-li-ho” en el seu recorregut per la província castellonenca”, apunten des de Televisió Española.
|
El viatge s’alternarà entre els paisatges sinuosos i silenciosos del Maestrazgo i el ritme pausado del mar Mediterrani. “A Morella, Ana Duato coneixerà els secrets de la recollida de la tòfona silvestre i com aquest fong tan benvolgut forma part de la seva gastronomia. Però aquesta emblemàtica comarca és també la caserna general d’uns guerrers obstinats a salvar el patrimoni de les seves oliveres mil·lenàries, plantats fa més de 2000 anys i arrencats molts d’ells per la cobdícia de l’home. Amb ells es fa un oli d’oliva de qualitat excepcional”, expliquen.
Benicàsseim, el rebost de mar de llocs com Peníscola i els seus famosos caragols de mar, o els llagostins de Vinaròs també formaran part del viatge de l’actriu d’Ana Duato per la província de Castelló.
Més informació: agenda | Castelló | comunicació | gastronomia
1 comentari
Ya era hora de que una zona muy interesante y gastronomica fuera motivo de interes y se divulgaran sus alimentos ricos y proteicos y además fuera una profesional de las cocinas la que mostrara todos estos sabores.