Un empat i una derrota en una altra jornada agra per al Futbol Base

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dissabte, 8 de novembre de 2014 .

Jornada agra per a l’Escola de Futbol Base de Valderrobres. Un empat i una derrota és el balanç d’una nova jornada de futbol a la lliga de les Terres de l’Ebre. L’equip dels ‘Infantils‘ no va passar de l’empat contra el Jesús i Maria en un partit difícil però en el que els 3 punts es van escapar en els últims instants (1-1). Partit seriós el que van plantejar els dos equips, buscant toc, passes, profunditat i fer gols. Al Matarranya va arribar un cuer que va demostrar que mereix més que el que demostre la classificació, i que no va donar facilitats al rival. Per la seua part, el Valderrobres es va avançar en el marcador a la segona part. Corria el minut 47 de partit i Hamilton feia el primer gol. El gol va trencar el partit, i els locals van tindre ocasions per a sentenciar i endur-se els 3 punts. En canvi, i quan pareixia que la victòria es quedava al Matarranya, Jesús i Maria va posar l’empat. 1 punt que despenge els ‘Infantils’ de la zona alta de la classificació i que ha de servir per a seguir treballant i millorant. La pròxima jornada, el Valderrobres anirà al camp del Jesús Catalònia, segon classificat i equip que ha patit molt estes dos últimes jornades per a puntuar.

Per la seua part, les ‘Alevins‘ van caure de forma contundent contra el líder, un Dertusa que en tot moment va ser superior a l’esquadra del Matarranya. El gol dels de casa va arribar al segon quart, obra de Gil. A la mitja part, però, el Valderrobres ja va anar amb un resultat en contra (1-4) molt difícil de contrarestar. El coordinador de l’Escola de Futbol Base, Manuel Bel, va reconèixer que “portem una dinàmica de resultats negatius i perdent per golejades. Però estem treballant per a corregir errors i millorar. A veure si això es plasme en la millora de l’equip i en els resultats”. En esta ocasió, els ‘Alevins’ es van trobar un gran Dertusa, fent un gran futbol i demostrant que en el Futbol Base es poden veure coses molt interessants. “La passen, la toquen, juguen molt bé el Dertusa. Això és agradable”, i a vegades “veus un gran futbol en estes categories. Els xiquets són esponges”. Amb esta derrota, el Valderrobres s’encalle en la zona baixa de la taula, fent només 1 punt. El pròxim rival serà l’Amposta d’aquí dos setmanes, un rival també molt complicat. La pròxima jornada, Valderrobres descansarà perquè li tocava contra Atlas, equip retirat.