Cretense i Chiprana empaten en un partit de molt de joc però sense gols (0-0)

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 9 de novembre de 2014 .
Etiquetes:

Si algú només veu el resultat del Polideportivo Cretense i el Chiprana, creurà que va ser un partit avorrit, de molt de mig del camp i gens de profunditat. Però s’equivocarà. Les instal·lacions municipals de Queretes van albergar diumenge un partit molt tècnic entre dos equips que van tindre ocasions de gol per a emportar-se els 3 punts. L’empat és, segurament, el resultat més just. Però que el partit acabés sense gols sorprèn a més d’un (0-0). Ocasions en va haver a les dos porteries. La més clara, una pilota del Chiprana que es va trobar amb el travesser des de la sortida d’un córner. Esta vegada, la fortuna va somriure un Cretense que ha sumat el quart empat de la temporada i la 5ena jornada puntuant. Un punt que consideren com a bo després del que es va veure damunt del terreny de joc. Els equips van saltar al terreny de joc conscients de que no seria fàcil sumar els 3 punts. Chiprana és un equip que no fa golejades, però a qui és molt difícil fer-li gol. Per la seua part, el Cretense s’ha anat refent. I tot i que no té les referències habituals en atac, a poc a poc està trobant el gol. En esta ocasió, el Queretes va anar en un equip de circumstàncies. 12 jugadors més un Raúl Moles que s’hi va afegir iniciat el partit. El Cretense va estar molt concentrat, amb uns defensors molt solidaris amb els seus companys i de moltes ajudes al mig del camp. Al final, repartiment de punts.

L’entrenador del Cretense, José Luis Navarro, va reconèixer que “el Chiprana venia de guanyar en camps complicats com Castellseràs i Vall-de-roures. Tenen un equip molt compensat. Però natres pot ser vam fer el millor partit de la temporada, tant de tàctica com d’entrega. Els jugadors van estar molt bé. El partit va estar molt igualat”. Tampoc va amagar certa fortuna. “Vam tindre una mica de sort perquè ells van tindre un pal en un córner. Però natres també vam tindre les nostres. Considero que l’empat és el més just”. Navarro va apuntar que “es va arribar bastant a les porteries rivals. Va haver bastant de joc. Però també és cert que els dos equips van estar molt bé defensivament”. D’aquí que el partit acabés a empat sense gols. El tècnic del Cretense es va mostrar content. “No pel resultat, però sí pel caràcter de l’equip i el futbol que vam desplegar al camp. Anem trobant les tecles. Esta vegada l’equip va donar un plus de concentració. Sempre hi havia un company pendent de resoldre qualsevol error”.

Amb este empat, el Cretense puge una posició i ara se situe en 12ena posició, sumant 7 punts, que són els mateixos que Híjar. El pròxim rival, el dur Sportin Alcanyís.

Més informació: