Valderrobres recupere la senda de la victòria davant d’un innocent Híjar (4-0)

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 9 de novembre de 2014 .
Etiquetes:

El CF Valderrobres ha recuperat la senda de la victòria davant d’un innocent Híjar (4-0) que pràcticament no va generar ocasions de perill. D’esta forma, els de Valderrobres tornen a sumar 3 punts després de les dos derrotes consecutives contra Chiprana i Sportin. Victòria de tràmit, davant d’un rival sense nord i on el pitjor rival de l’equip de José Vicente Rebullida va ser la falta de punteria. Una setmana més, la definició va ser la pitjor arma d’un Valderrobres que golege davant rivals més fluixos però que contra els rivals d’altura ho acaba pagant. El partit contra Híjar es va encarar prompte. A l’eixida d’un córner, David va rematar de forma inapel·lable i posava el primer dels locals (1-0). El Valderrobres havia avisat fins en tres ocasions abans del primer gol. Va arribar amb molta facilitat a la porteria rival, i des de fora es veia que la victòria no tardaria en arribar. Tot i això, i per falta d’encert a dalt, Híjar va estar viu fins al descans. Un gol en contra podia posar l’equip del Baix Martí dins del xoc. A la segona part, però, Fran va fer el segon només començar i el rival es va desintegrar. Els dos altres gols, que hagueren pogut ser-ne més, van caure per inèrcia. Els golejadors, molt repartits. Andreu i Borja van arrodonir la victòria.

L’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, va reconèixer que “va ser fàcil aconseguir la victòria. Híjar era a priori un rival factible. I després d’avisar en dos o tres ocasions, a l’eixida d’un córner vam fer el primer. Vam encarar el partit amb la intenció de no complicar-nos molt la vida, resoldre el partit i xalar”. Tot i això, va costar matar el partit. “El guió és el mateix que les últimes jornades. Tenim ocasions de gol. Moltes i de maneres molt diverses. Però els gols no arriben”. És llavors quan poden arribar nervis. I si el rival “és de qualitat i no perdone, llavors has de remar en contra”. No va ser el cas contra Híjar. El rival “no va posar oposició”. El missatge a vestidors, molt clar. “Més que insistir, afinar, que és el problema que tenim esta temporada”. Van arribar els gols, tots ells molt repartits, “cosa important”. Pel que fa a la pròxima jornada, a priori partit fàcil. Aniran a Escatró, on només tenim en efemèride la golejada de l’any passat (0-6). Escatró enguany està fluix. Però com diu Rebullida, “no ens val de res el que vam fer l’any passat”.

Amb esta victòria, el Valderrobres se situe en la 8ena posició, sumant 15 punts empatat a Teruel B i superant Valdealgorfa. El pròxim rival, Escatró a domicili.

Més informació: