LA FALSA: “Señores, que va de veras!”

Joan Carles Marcobal . 9 de novembre de 2014 .
Etiquetes: , ,

A l’igual que Morondo a la vida de Sant Antoni això és el que pensa molta gent des de que el passat cap de setmana es donaven a conèixer unes enquestes que situen a ‘Podemos’ com a la primera força política en intenció de vot. Qui anava a dir que una formació que fa uns mesos no existia arribaria a arrasar a les enquestes, tot i les desconfiances que desperta. Però és que la gent està molt cabrejada amb la situació que patim: la greu crisi, massa casos de corrupció, reaccions excessivament tímides del sistema per solventar eixa corrupció (cauen abans els jutges que els propis imputats), delinqüents que no entren a la presó i altres que ixen ben prompte… En definitiva, el sistema fa aigües i la gent vol canviar-lo. Ho van provar amb el 15-M i té continuïtat amb la formació de Pablo Iglesias.

Molt hauran de canviar la tàctica els partits majoritaris (fins ara) si volen reconduir el vot previst de la ciutadania, deixar de parlar del sexe dels àngels i encarar-se amb la gent per explicar-li bé i parlar-li d’allò que entén i li preocupa. Cert, la gent no se’n refia de ‘Podemos’ i del seu programa que semble vendre fum però l’electorat ja porta massa temps empassant-se fum i pagant allò que el sistema ha dilapidat, se sent traït i tira pel carrer del mig.

A l’igual que la Constitució sembla que el sistema ha quedat obsolet i, quan pensen de canviar-los, por arribar algú que els faigue la feina. Amb tot, ens queda el dubte de què és el que vol fer amb el país Pablo Iglesias. I a més a més del què, ens hauria d’explicar el com.

Més informació: | |