Dos gols de penal i un expulsat en la derrota del Calaceit a Alcorisa (5-1)

comarquesnord.cat . Alcorisa . diumenge, 16 de novembre de 2014 .

El Calaceit va caure este cap de setmana de forma contundent. Derrota contra Alcorisa (5-1) en un partit on els del Matarranya van pagar molt cars els errors de la segona part. Res a dir de la gran primera part del Calaceit, que va posar contra les cordes un Alcorisa que només ha cedit una derrota en el que portem de temporada. El Calaceit va plantejar un partit de mig del camp, sense donar facilitats darrere i pressionant moltíssim a dalt. Esta pressió va sobtar els locals, que treien la pilota amb molta dificultat. El Calaceit es va avançar al marcador en el minut 25, obra de Timoneda. Alcorisa va fer l’empat des del punt de penal. Jugada molt protestada pels visitants, que creuen que el penal és inexistent. Amb l’empat es va arribar al descans (1-1). Però tot el treball i l’esforç de la primera part no va servir de res. Els errors en defensa es paguen cars. I més quan davant tens un equip sòlid. Als 5 minuts de la segona part, Alcorisa es va avançar al marcador. El Calaceit va estirar línies, deixant forats que va aprofitar a la perfecció un Alcorisa molt ràpid davant. Els locals van matar el partit en el tram final del partit, amb dos gols en els últims cinc minuts de partit. Prèviament, Calaceit i Alcorisa es van quedar sense un home menys per doble amonestació cadascú.

El jugador del Calaceit Pere Esteve va concretar que “va anar mal. Un (5-1) sempre fa mal, tot i que el resultat no és el que hagués pogut ser. No per ocasions de gol nostres, sinó pel que ells van fer. La primera part va estar molt igualada. El gol nostre va arribar en una de les poques ocasions que vam tindre. I el seu gol va arribar de penal inexistent. El segon penal sí que era. Però el primer, no”. Partit de moltes targetes, però de molt de respecte entre un equip i l’altre. “L’entrenador ens va dir que els tinguérem respecte”, va recordar Esteve. “Si t’agafen en la línia defensiva avançada eres pell”. El jugador del Calaceit va reconèixer que es va fer una mala segona part. “Molt errors nostres. Els millors davanters d’ells som natres, ens diu l’entrenador”, va bromejar Pere Esteve. “El cansament pot ser també es va notar. I Alcorisa va exigir molt. Si no marques, ells tard o prompte la tindran. I tenen un davanter que és més viu que la fam”.

Amb esta derrota el Calaceit es manté en la 7ena posició, sumant 18 punts, que són els que també tenen Valderrobres i Teruel B. El pròxim rival, un Castellseràs que sense fer molt de soroll ha sumat 15 punts.