El Cinctorrà perd davant un efectiu Càlig

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 16 de novembre de 2014 .

El C.E. Cinctorrà no va poder traure res positiu de la seua visita a Càlig. Un complicat desplaçament davant el quart classificat a la lliga de 1ª Regional, el Càlig, que compta amb els mateixos punts que l’Alcalà i el Morella. L’equip dirigit per Toni Mallén es va trobar amb un matiner gol del Càlig i encara que ho va intentar en tot moments, els locals a la segona part sentenciaven el partit.

El Càlig s’avançava molt prompte al marcador. Corria només el minut 3 de partit, quan el seu davanter Javi Mellén superava a Rubén Traver i aconseguia l’1 a 0. Un gol que complicava encara més el partit al Cinctorrà. El quadre de Toni Mallén ho va intentar en tot moment, creant accions d’atac, encara que el Càlig també en disposaria d’algunes abans del descans. El Càlig, va basar la seua victòria en la intensitat i la definició en atac. Amb l’1 a 0 acabava la primera part.

A la segona, el Càlig poc a poc aniria sentenciant el partit. Al minut 62, Querol aconseguia el 2-0 que ja donava molt d’avantatge al Càlig. El Cinctorrà seguiria intentant-ho però cada vegada amb menys convicció. Al minut 81, de nou Querol feia el 3-0 que arrodonia la victòria del Càlig, encara que el Cinctorrà al minut 90 aconseguia el
3-1 definitiu per mediació del seu golejador Sergi Guimerà.

Al final, els punts es van quedar a Càlig. El Cinctorrà amb la derrota ocupa la dotzena posició a la classificació amb 10 punts i a la propera jornada rebrà la visita del Benicense al Camp del Pla de Mig Ull.