El Vilafranca supera a La Jana en un interessant partit

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 16 de novembre de 2014 .

El C.F. Vilafranca sumava la seua tercera victòria de la temporada, superant a La Jana per 2 gols a 0 al camp del Serrito. Amb un gol en cada part, el Vilafranca aconseguia fer-se amb un merescut triomf que el sitúa a la novena posició de la classificació amb 10 punts. Cal destacar el debut del nou fitxatge, Javi Nadal, procedent del San Pedro ‘B’ i que va jugar a un gran nivell. La nota negativa per al Vilafranca al partit va ser la lesió de genoll de Víctor Prades.

El partit va començar de manera trepidant. Al primer quart d’hora, els dos equips disposarien de dues bones ocasions per marcar. Al minut 3, La Jana disposava de la primera d’elles, que no van saber definir els seus davanters. A la segona es van trobar amb un esplèndid Vidal que amb els peus desbaratava el perill. Per la seua banda, Pablo Andrés comptava amb una clara ocasió al minut 7 plantant-se a soles davant del porter però llançant el baló fora. Poc després, Pablo Tena comptava amb un ocasió bona que no va poder rematar bé. Gran treball al centre del camp de Javi Nadal, que al minut 27 assistia a César Pomares a l’interior de l’àrea per a que aquest superara al porter i marcara l’1 a 0. Amb aquest resultat acabava la primera part, després de que Vidal de nou amb els peus salvara al Vilafranca en una bona ocasió de La Jana.

La segona part començava amb una clara ocasió de Edo, que va parar el porter. Bones parades del porter visitant a la segona part. La Jana va agradar, sent un equip ben colocat al camp i que intentava crear perill. Els visitants es van estirar per tal d’empatar. Quan més apretava La Jana arribava el 2-0, al minut 78 marcat per Pablo Andrés. Llançament exterior de César Pomares i el baló rebota en Pablo despistant al porter de La Jana. El 2-0 va acabar amb les il·lusions de La Jana i el Vilafranca aguantava perfectament el 2-0, buscant la portería contrària amb la intenció de fer més gols. Al final, 2-0 i el Vilafranca ocupa la novena posició amb 10 punts, tots ells aconseguits al camp del Serrito.