Massalió cau contra un Quinto implacable (0-5)

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 16 de novembre de 2014 .

El líder és el líder. El Massalió va caure este cap de setmana contra un dels equips més sòlids i de major qualitat de la present Primera Regional. El líder, un Quinto de Ebro que només ha cedit un empat i ha encaixat 2 gols, va superar un Massalió valent (0-5). Partit seriós el que va plantejar l’esquadra del Matarranya, que no li va perdre el color al partit tot i la inferioritat al camp. Partit de molt de treball al mig del camp i davant d’un rival que sap perfectament com ha de jugar. Massalió va tindre les seues ocasions a la primera part. Però un gol al minut 44, que suposava el segon del Quinto, feia les coses pràcticament impossibles (0-2). Prèviament, al minut 36, el líder ja havia fet el primer gol. Massalió va marxar una mica tocant al descans, però conscient de que este resultat és podia donar perfectament. Gol psicològic al fil del descans que, per a més mala sort, va vindre acompanyada de la lesió de Puyol, que va fer de porter a la primera part. Un nou canvi sota pals, el principal mal de cap que va tindre la passada temporada l’equip del Matarranya. A la segona part, tres gols més del Quinto van arrodonir una golejada a la que no cal donar massa importància. Esta no és la lliga del Massalió. Una derrota que deixe l’equip en la 15ena posició, sumant 3 punts.

L’entrenador del Massalió, Moisés Royo, va defensar que “vam fer un bon plantejament defensiu. Vam estar ben posats al camp, buscant possessió de la pilota, i vam resistir bé fins que va arribar el seu primer gol en un error nostre. En mitja oportunitat el Quinto fa gol. I natres, per a fer dos gols, hem d’arribar 10 vegades”. Aquí està la gran diferència entre els de dalt i els de baix. “El 0-2 ens diu que les coses estaven complicades i que és difícil remuntar”. Tot i això, Massalió va anar a per totes. “Vam tindre dos ocasions clares de gol. Una hagués pogut entrar, però el seu porter va fer una parada molt bona”. La segona part va ser més dura. Massalió va notar el desgast físic. I “de seguida ens van fer el tercer gol”. Tot això acompanyat en un canvi a la porteria només començar la 2ona part. “Portem tres anys competint i continuem tenint molt mala sort, en este aspecte”. De cara al diumenge, partit molt complicat a Pinilla, on els esperarà un Teruel B molt sòlid a casa però que pateix quan ix a fora. El partit, diumenge a les dotze del matí.