Morella supera les 700 persones amb el Carnet d’Or quan es compleixen deu anys des de la seva posada en marxa

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 18 de novembre de 2014 .
Etiquetes:

Morella ha superat la xifra de 700 persones amb el Carnet d’Or, quan es compleixen deu anys des de la seva posada en marxa. Amb aquesta eina, la gent gran de la localitat obté descomptes en els serveis municipals i pot gaudir de diverses activitats. Per celebrar aquesta efemèride, l’Ajuntament ha organitzat diversos actes, com l’obra de teatre “Eloisa baix l’ametller”, d’aquest proper dissabte. Els interessats en assistir a la funció hauran de passar per les oficines municipals i recollir les seves entrades, ja que l’aforament és limitat.

La regidora de la gent gran, Malú Blasco, destaca que “el Carnet d’Or va ser una gran iniciativa que va impulsar l’Ajuntament de Morella fa deu anys i que ha comptat sempre amb una gran acceptació entre els veïns i veïnes de Morella”. A més afegeix que “gràcies al Carnet d’Or, la gent gran de la localitat es beneficia en descomptes en els serveis municipals, com ara actes culturals, el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, el taxi o serveis complementaris del Centre de Dia, de manera que es facilita la vida als nostres majors”. Aquest carnet es pot demanar a les oficines municipals, amb els únics requisits de ser jubilat o tenir minusvalia i estar empadronat a Morella, haver nascut ací o ser cònjuge.

L’Ajuntament de Morella ha organitzat diverses activitats en aquest final d’any per celebrar el desè aniversari d’aquesta eina. La primera d’elles arribarà aquest cap de setmana, amb l’obra de teatre “Eloisa baix l’ametller”, que realitza la Universitat per a Majors.

. Consell de la Gent Gran
Les activitats del Carnet d’Or han estat un dels temes abordats en l’últim Consell de la Gent Gran. A més, en aquesta reunió van hi haure unes paraules especials de record per a Paco Vives, membre del consell i col·laborador amb el poble, que va faltar fa uns mesos. Pel que fa a la resta de qüestions, es va parlar de diferents temes que afecten a aquest sector de la població, com les millores a la localitat, especialment al passeig de l’Albereda, on s’han atès certes demandes. També es van escoltar propostes de millores i d’activitats. Finalment, cal assenyalar que aquest cap de setmana s’ha renovat la junta de jubilats. La regidora Malú Blasco va participar en els actes, agraint el treball realitzat als membres sortints i felicitant els nous.

Més informació: