Un gol d’Abdesslam per tota l’esquadra done els 3 punts a Calaceit en l’últim minut

comarquesnord.cat . Castellseràs . diumenge, 23 de novembre de 2014 .

Els partits duren 90 minuts. I si no que li pregunten al Calaceit, que esta temporada s’ha endut tres partits pràcticament fregant el final. Este cap de setmana, els del Matarranya van traure una important victòria a Castellseràs, un dels camps més exigents de terra de Primera Regional (0-1). Gol que va arribar al final del partit i d’una forma brutal. Una falta al borde de l’àrea del Castellseràs va suposar l’únic gol del partit. L’autor del gol, Abdesslam, un dels davanters més en forma de la categoria. Llançament de falta que va entrar per tota l’esquadra del pal curt. El porter local no va poder fer res. I el Calaceit va saltar d’alegria. Prèviament, Abdesslam ja havia tingut dos bones ocasions per a obrir el marcador. Però el destí va voler que l’emoció durés fins al final. Si analitzem el partit, la primera part va ser d’escàs futbol. El Castellseràs va mostrar pocs arguments. Molta pilotada i poc joc. Luis Lop va ser el jugador local més vertical. El Calaceit, per la seua part, va intentar jugar la pilota. Però els passes no li acabaven de sortir. La segona part va ser diferent. Van començar a arribar les ocasions de gol. Però la pilota no entrava. I quan tot apuntava a repartiment de punts, va aparèixer Abdesslam i va fer un gol per a emmarcar. Golàs per l’esquadra i de falta directa que li done 3 punts als de Calaceit.

El jugador del Calaceit Pere Esteve no va amagar la satisfacció de sumar els 3 punts en el tram final del partit. La primera part, “una mica desastrosa. Ells només sabien jugar a pilotades. Natres la volíem tocar”. Però no hi havia manera de trenar jugades i fer passes en bones condicions. La segona part va canviar. “Arribàvem en més facilitat. Vam tindre ocasions”. Fins que va arribar el gol. “Un gran gol”, va reconèixer Esteve. Una victòria que fa pujar el Calaceit fins a la 6ena posició i que, per primera vegada en molts anys, deixe l’equip per sobre del Valderrobres abans del derbi. De fet, este cap de setmana tindrem un dels clàssics del Matarranya. Calaceit i Valderrobres se trobaran al camp dels primers. “Sabem que enguany podem guanyar a qualsevol equip a casa. Fa molts anys que són (el Valderrobres) superiors a natres. Les coses com són. Però esta vegada toque guanyar”. Partit que s’ha d’afrontar amb molt de respecte. “El partit ha de ser seriós. I si se pot, s’ha de guanyar. Volem jugar a la pilota”. Un derbi que, veient la trajectòria d’un equip i altre, pot reunir molt de públic.

Amb esta victòria, el Calaceit ha pujat a la 6ena posició, sumant 21 punts. Està empatat amb el Teruel B i per damunt té el Fuensport amb 23 punts.